Vreme čitanja: oko 1 min.

"Razoružao me je": Filip deklasirao Žarka u prvoj partiji finala "Slagalice", evo sa koliko poena razlike

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja kao da sanjam. Otvorile su mi se mnoge stvari. Žarka tragača dobiti sa ovolikom razlikom... Jeste da je ovo prvo poluvreme, ali stvarno u neverici, u šoku", rekao je Filip

  • 0
Slagalica Printskrin: RTS

Filip Tot odigrao je impresivno prvu partiju jubilarnog ciklusa "Slagalice". On je pobedio Žarka sa velikog razlikom, bukvalno ga je deklasirao, i to sa 80 poena razlike.

Posle prve partije Filip vodi rezultatom 215:135.

"Ja kao da sanjam. Otvorile su mi se mnoge stvari. Žarka tragača dobiti sa ovolikom razlikom... Jeste da je ovo prvo poluvreme, ali stvarno u neverici, u šoku", sumirao je utiske Filip.

Slagalica Printskrin: RTS

"Je l' bilo da ste izgubili sa ovolikom razlikom?", pitala je voditeljka Milica Gacin Žarka Stevanovića.

"Nije, ali ako sam od nekoga mogao da očekujem da nekad izgubim sa ovolikom velikom razlikom, onda je to definitivno Filip. Filip je prvi koji mi je parirao u brzini u "Ko zna, zna". Razoružao me je bukvalno i rezultat se vidi", rekao je Žarko, koji je naveo da će primeniti istu strategiju, kao da je 0:0 i da će dati sve od sebe da preokrene rezultat.

U nedelju, 31. decembra biće odigrana i druga partije, posle koje ćemo saznati ko je pobednik jubilarnog ciklusa "Slagalice".

Pogledajte kako je izgledao prvi susret u finalu između Filipa i Žarka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA