Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kada i na kojoj televiziji možete gledati film "Munje opet", nastavak čuvenih "Munja"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Film Raše Andrića biće prikazan na jednoj televizji sa nacionalnom frekvencijom

  • 0
Munje Opet! Gojko Sisa Nikola Đuričko Foto: Aleksandar Letić

Film "Munje opet", nastavak čuvenog ostvarenja "Munje", imali smo prilike da gledamo u bioskopima širom Srbije, a sada će doživeti svoju TV premijeru.

Kako su naveli iz TV Prva, 2. januara u 22:15, biće prikazan film Raše Andrića.

Navedeni reditelj zajedno sa scenaristom Srđanom Anđelićem  donose priču o životima omiljenih junaka Popa i Mareta, u čijim životima se ništa puno nije promenilo i nakon toliko godina. Tu i tamo sanjare i ne razumeju ovaj svet. Ali, kada im Gojko S. ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili, to razbudi naše junake. Zaleću se na putovanje i nove doživljaje, sa veoma zanimljivim likovima, gde započinju novu i nezaboravnu avanturu.

Glumačku ekipu čine Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Seka Sablić, Maja Mandžuka, Milica Vujović, Dragan Maca Marinković, Miona Marković, Vlada Kovačević, ali i mlađa glumačka imena Ivana Zečević, Marko Pavlović i Stojša Oljačić, kao i poznati reperi Ivan Ivanović Juice i Smoke Mardeljano.

Pored originalne i duhovite priče, kao i pre 20 godina, film “Munje opet” dopunjuje i prepoznatljiva muzika za koju su ovaj put zaduženi Prti Bege & Kojot, Vizelj,Coby, Sitzpinker, Sasha, Jarboli,Baby Motorolola i mnogi drugi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA