≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zoran Radmilović u seriji "Toma": Caci Mihailović o dolasku Tome Zdravkovića u Atelje 212, spomenuta lepotica

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Caci Mihailović ispričao je ono što zna

  • 1
Serija "Toma", Zoran Radmilović Printskrin: TV Prva

U seriji "Toma", koja je emituje na kanalima Superstar TV i TV Prva, videli smo lik Zorana Radmilovića, kojeg glumi Radomir Nikolić. U sceni smo videli kako Toma Zdravković gleda predstavu "Kralj Ibi" i uživa.

Gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, glumac Milan Caci Mihailović, pričao je o dolasku pevača u Atelje 212. Gde se predstava sa Zoranom Radmilovićem i igrala.

Serija Radomir Nikolić kao Zoran Radmilović u seriji "Toma" Printskrin: TV Prva

"Bila je serija "Toma" i sada u jednom kadru vidimo Miku Antića, Zorana Radmilovića i Tomu Zdravkovića. Možda da tu scenu nismo videli, verovatno mi te ljudi ne bi povezali na istom mestu, ne bi znali da su se oni družili, ne bi znali da su komunicirali...", rekao je voditelj Boško Jakovljević.

"Ja ne znam taj podatak. Možda ih je reditelj spojio. Ko zna. Prvo, neću nikad da govorim nešto što zaista ne znam. Znam da je Toma dolazio u "Atelje 212" iz nekih svojih emotivnih razloga", rekao je Milan Caci Mihailović.

Serija Marko Janketić kao Miroslav Mika Antić i Milan Marić kao Toma Zdraković u seriji "Toma" Printskrin: TV Prva

"Bila je neka lepotica?", pitao je Boško Jakovljević.

"Sigurno. Bar iz Tomine perspektive", rekao je Caci Mihailović

"Kažu da je on (Toma Zdravković, prim.aut) bio romantičan, da je patio za tim neostvarenim ljubavima. Je l' bar bilo uzvraćeno?", pitao je Boško Jakovljević.

"Nisam siguran, ali mogu ti reći nešto sam radio, da li je to u Leskovcu ili Vranju, sada nisam siguran. Izašao sam iz hotela i vidim u parku leđa spomenika jednog. Pomislio sam da je neki partizan u pitanju. Međutim, ono Toma. I baš sam se obradovao", rekao je Caci Mihailović, koji je naveo da nije znao Zdravkovića.

Poslušajte i razgovor Milana Cacija Mihailovića i Boška Jakovljevića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    2. januar 2024 | 12:40

    Zoran Radmilovic je tako Verno predstavljen da Sam se zagrcnula kad Sam prvi put videla I fascinacija I dalje traje. Bravo za glumca Radomira Nikolica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA