Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimio je singl: Biković pričao o Rusiji i "Montevideu", otkrio da li planira muzičarku karijeru

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrio je čime bi se bavio kada bi imao vremena

  • 0
Gorki list Foto: Kobra

Miloš Biković je gostujući u emisiji "Beogradska hronika" promovisao svoj novi film "Sluga 2", a takođe je govorio o svojoj karijeri u Rusiji, filmu "Montevideo", potencijalnoj muzičkoj karijeri.

"Da li si i dalje jedan od najtraženijih glumaca u Rusiji?", pitala je voditeljka Slađana Tomašević.

"Ne znam, pitajte producente", rekao je Biković kroz smeh.

"Kako se postaje tako velika zvezda u Rusiji?", pitala je voditeljka.

"Omaklo mi se", rekao je kroz smeh Biković.

"A to ne može da se omakne, da tako neko postane velik zvezda... Kada si prvi put otišao u Rusiju?", pitala je voditeljka.

"2010/11. sa prvi put otišao. Išao sam po manastirima, nisam išao poslovno.... 2011. sam počeo da radim sa Nikitom Mihalkovim. 2012/13. sam počeo da snimam prvi film. Prvi snimajući dan je bio na moj 25. rođendan. Bukvalno kao da mi je bio poklon za rođendan. Poklon za rođendan od Boga, evo ti prvi snimajući dan kod Nikite Mihalkova....", rekao je Biković.

"Ti si objavio prvi singl "Pleši sa mnom" na ruskom. Pre toga je bio duet sa Bajagom. Je l' možemo da očekujemo Miloša Bikovića u muzičkoj karijeri?", pitala je voditeljka.

"Ne bih vas toliko maltretirao. Izaći će još dve pesme, ali to je u okviru projekta. Mislim da nemam vremena za još jednu karijeru. Ako bih trošio vreme za nešto, onda bih sledeći put vreme potrošio na pozorišno iskustvo u Rusiji. Za sada odbijam ponude za pozorište tamo, jer oni rade duže, temeljnije. Ja ne mogu da se posvetim 6 meseci da radim tamo. Morao bih tamo da živim 6 meseci i da ne snimam", rekao je Biković.

Budući da nas očekuje film "Montevideo" za vikend na RTS-u, Biković se osvrnuo i na taj film.

"Ja smatram da je moja profesionalna karijera počela sa tim filmom. (Gledam na "Montevideo") kao na početak. Prvi veliki film. Ja sam se nadao da ću dobiti neku sporednu ulogu, tako sam sa Bjelom pričao kada je taj kasting trajao mesecima. A dobio sam glavnu ulogu", rekao je Biković i dodaje:

"Morate mnogo da radite. Ne znači da svaki rad na sebi odmah urodi plodom. Nekad morate da radite dugo, dugo, pa onda samo sačekate da budete spremni za tu priliku. Ima malo i sreće i rada na sebi, malo božje volje... Svakakvih faktora", rekao je glumac.

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA