≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Husa dobio dobio ulogu Džeja: Alijević u svom izlaganju pomenuo Svetu Petku

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalje je otkrio u emisiji "Amidži šou"

  • 0
Husein Alijević Husa Beat Street Printskrin: TV Pink

Bliži nam se premijera i bioskopska distribucija filma "Nedelja", a muzičar Husein Alijević Husa je u emisiji "Amidži šou" otkrio kako je dobio ulogu Džeja Ramadanovskog.

"Desilo se da smo ja i Andrea Hanu krstili par dana pred Svetu Petku. Rekao nam je pop: "Idite, sveću, to što nam je dao..." baš da Svetu Petku. I onda jedan moj prijatelj iz Valjeva znao je da smo krstili Hanu na Svetu Petku. Kaže: "Da ti donesem ja jednu ikonicu Svete Petke?" Ja kažem: "Ne ljutim se, znaš." I on mi donese ovoliku ikonu, i ja rekao: "Jao, šta ću sada sa njom." Pa sa Andreom gde ćemo... Nađemo joj mesto u kući. Posle tri četiri dana me je Boban Dedić nazvao da me pita kao: "Znaš, radimo nešto o Džeju, je l' tebi to zanimljivo?" Znamo svi da je Džej slavio Svetu Petku, to su bile najlepše žurke. On je stalo išao u crkvu Svete Petke. To je baš interesantna koincidencija", rekao je Husa.

"Tako je Bog hteo", rekla je pevačica Mina Kostić, koja je takođe gostovala u emisiji.

Husa je otkrio još jednu zanimljivost

"23 do 25 kilograma sam ja skinuo za nepunih 3 meseca da bi ušao u ovaj projekat. U julu smo završili snimanje, pa sam vratio sigurno 3, 3 i po kilograma. Mislim da mi je ovako lepše. Znam kakav je on (Džej Ramadanovski, prim. aut.) bio na Tašu, bio sam u publici kada je bio taj koncert na Tašmajdanu 1991. godine", rekao je Husa.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Nesalomivi duh Džeja Ramadanovskog je ideja vodilja filma "Nedelja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA