Vreme čitanja: oko 1 min.

"Avatar 3" nastavlja da se snima sledećeg meseca, Sem Vortington: "Veće je nego što možete zamisliti"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Režiser Džejms Kameron nedavno je potvrdio planove da provede dve godine na "postprodukciji" za "Avatar 3"

  • 0
avatar put vode premijera Foto: Tanjug/AP/20th Century Studios

Proizvodnja filma "Avatar 3" će se nastaviti sledećeg meseca.

Sem Vortington, koji igra Džejka Salija sa Zoe Saldanom kao Nejtiri u naučno-fantastičnoj franšizi, otkrio je neke detalje o ovom ostvarenju pre planiranog prikazivanja 2025.

"Vraćamo se da radimo na tome za mesec dana i to je veliko. Veće je nego što možete zamisliti", rekao jVortington za časopis People.

Režiser Džejms Kameron nedavno je potvrdio planove da provede dve godine na "postprodukciji" za "Avatar 3", dok još uvek planira njegovo "lansiranje" do kraja sledeće godine.

Govoreći za doručkom za "TV Novi Zeland", rekao je: 'Trenutno smo u veoma naporne dve godine postprodukcije, tako da će to biti Božić 2025. godine"

Dizni je ranije najavio da su sledeća tri filma u naučnofantastičnoj franšizi odložena za godinu dana, a "Avatar 3" - nastavak prošlogodišnjeg "Avatar: Put vode" - dolazi 19. decembra 2025.

"Avatar 4" će izaći četiri godine kasnije, a "Avatar 5" se očekuje istog datuma 2031. godine, čitave 22 godine nakon što je prvi film objavljen 2009. godine, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA