Vreme čitanja: oko 1 min.

Obeženo 25 godina serije "Sopranovi": Evo ko je sve došao da uveliča svečanost

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako jebilo na događaju u Njujorku

  • 0
Obeženo 25 godina serije "Sopranovi" Foto: Tanjug/AP/Charles Sykes/Invision

Prošlo je 25 godina otkako je na HBO-u emitovana prva epizoda "Sopranovi", a na događaju u Njujorku na kojoj je uveličan ovaj jubilej pojavile su se brojne javne ličnosti .

Crvenim tepihom je prošetao Majkl Gandolfini, sin pokojnog velikana Džejmsa Gandolfinija. Njemu se pridružila Džulijana Margulis - koja je igrala Džulijanu Skif, ljubavnicu Tonija Soprana (Džejms Gandolfini) u četiri epizode ​​u poslednje dve sezone.

Stigle su i druge zvezde serije "Soprano", koja je proglašena za sedmu TV seriju koja se najviše penje svih vremena, kao što su Lorejn Brako (Dr. Dženifer Melfi), Aida Turturo (Dženis Soprano), Anabela Skiora (Gloria Trilo), Stiven Van Zandt (Silvio Dante), Vinsent Pastore (Salvatore "Big Pussi" Bonpensiere), Džejson Ćerbone (Džeki April Jr.), Federiko Kastelučio (Furio Đunta), Stive Skiripa (Bobi Bakalieri), Met Servito (Specijalni agent Dvajt Haris), Ketrin Narduči (Šarmejn Buko), Robert Funaro (Judžin Pontekorvo) i Vil Janovic (Fin Detrolio), piše Daily Mail.

Pogledajte i galeriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA