Vreme čitanja: oko 1 min.

Jadran Malkovič: Druga sezona serije "Azbuka našeg života" donosi istinite događaje

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malkovič je rekao da je deo stvari koje se dešavaju u nastavku serije direktno povezan sa odlukama i stvarima koje su se desile u prvoj sezoni

  • 0
Jadran Malkovič Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Jadran Malkovič koji je govorio o svojoj ulozi u drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života".

Malkovič je rekao da je deo stvari koje se dešavaju u nastavku serije direktno povezan sa odlukama i stvarima koje su se desile u prvoj sezoni.

"Ima tu i novih dešavanja koje stvaraju veliku tenziju, koje nemaju vezu sa tim", dodao je Malkovič.

Prema njegovim rečima, u drugoj sezoni njegov lik Uroša započinje novi porodični život, jer pored dvoje odrasle dece ima malu bebu.

"Nova situacija je da počinje sve iz početka, kao da je seo u vremeplov i vratio se tridesetak godina nazad. To nosi samo po sebi izazove", rekao je glumac.

Malkovič je dodao da "mnoge stvari koje se dešavaju Urošu u drugoj sezoni nemaju direktne veze sa njegovim odlukama, jednostavno našao se u njima".

"U prvoj sezoni većina stvari je direktno povezano sa time kao se ponašao. U drugoj se definitivno okreće više porodici i prijateljima i površne stvari koje su ga vodile više nisu relevantne", naveo je Malkovič.

Prema njegovim rečima, u Uroševom životu "situacije je zaista ozbiljna na više frontova", u ličnom životu i na poslovnom planu, i "u ovom periodu se radi o životu i smrti".

Malkovič je ocenio da će gledaoce privući drugoj sezoni to što su i dalje iskreni o tome šta pričaju, i što to rade "sa puno duše i uno srca".

"Sve što smo prikazali u drugoj sezoni su istiniti događaji. To su stvari koje se dešavaju nažalost svakodnevno ", naveo je Malkovič.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA