Vreme čitanja: oko 1 min.

Iskusite trku kroz život Enca Ferarija: Novi biografski film ''Ferari'' stiže u bioskope 1. februara 2024.

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Film Majkla Mana ''Ferari'' u kojem Adam Drajver ubedljivo igra slavnog vozača Formule 1 i osnivača najpoznatijeg svetskog brenda automobila u distribuciji Blitz filma na velika platna stiže 1. februara

  • 1

O FILMU

Godina je 1957. i nakon spektakla Formule 1, Enco Ferari (Adam Drajver), bivši vozač i osnivač najpoznatijeg svetskog automobilskog i trkačkog brenda, suočava se sa profesionalnim i ličnim borbama.

Bankrot preti fabrici koju su on i njegova supruga Laura (oskarovka Penelope Kruz) izgradili iz temelja pre deset godina. Njihov nestabilan brak uništio je gubitak sina Dina godinu dana ranije. Ferari se takođe bori na privatnom nivou oko priznanja njegovog sina Pjera, kojeg je imao sa Linom Lardi (Šejlin Vudli).

U međuvremenu, strast njegovih vozača za pobedom gura ih na ivicu dok se upuštaju u opasnu ikoničnu trku izdržljivosti ''Mille Miglia'' (Hiljadu milja), koja traje od Breše do Rima i nazad.

Upustite se u vožnju kroz vreme do leta 1957. uz najiščekivaniji biografski film sezone! Majstorstvo reditelja Majkla Mana oživljava legendu Enca Ferarija, čoveka koji je utabao put svetu trkaćih automobila. Ovaj film, sa Adamom Drajverom u glavnoj ulozi, baca svetlo na Ferarijeve profesionalne izazove i emotivne bitke, istražujući tajanstvenu 1957. godinu koja je uzdrmala njegov svet. Upoznajte čoveka iza legende, doživite njegove borbe i trijumfe na velikom platnu!

Od 1. februara, bioskopi su vaša ulaznica za nezaboravnu vožnju kroz Ferarijev život!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA