Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Vukić u filmu "Nedelja" glumi Zdravka: Otkrio koji mu je najdragoceniji deo procesa

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vukić je istakao da su značajni bili i sastanci sa Mićom Softićem kod njega u piceriji, gde je i Džej Ramadanovski znao da boravi svakodnevno

  • 0

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Stefan Vukić koji je govorio o svojoj ulozi u biografskom filmu "Nedelja" o pevaču narodne muzike Džeju Ramadanovskog.

Vukić je rekao da u "Nedelji" igra Zdravka od detinjstva najboljeg prijatelja Ramadanovskog, a rad na filmu opisuje kao uživanje.

"Imao sam i sastanke sa Zdravkom, to je bilo mnogo značajno. Da ga upoznam, da čujem kakav je bio njihov odnos, šta su radili, kakva su im iskustva bila. To je bio najdragoceniji deo procesa", rekao je glumac.

Vukić je istakao da su značajni bili i sastanci sa Mićom Softićem kod njega u piceriji, gde je i Ramadanovski znao da boravi svakodnevno.

"Tu je dolazila i cela njihova ekipa dorćolska. Vi jednu noć provedete tamo i postane vam jasno poprilično dosta toga", naveo je Vukić.

Prema njegovim rečima, dobro je što se "Nedelja" bavi menje poznatim periodom života Ramadanovskog, pre nego što se probio, a film je "priča o pravim izborima i prepoznavanju pravih kvaliteta kod sebe".

Govoreći o boemštini, po kojoj je i Ramadanovski bio poznat, Vukić je ocenio da je na neki način destruktivna, ali je ranije "nudila neko zbližavanje, direktniji odnos između ljudi, što je dosta dragoceno".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA