Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nekako smo, čini mi se, sazreli kao ekipa": Reditelj Saša Hajduković o seriji "Koža"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On navodi da je poslednji nastavak "banjalučke trilogije" delimično zasnovan na autobiografskom, ali da se na kraju pretvorilo u fiktivno

  • 0
Serija "Koža" Foto: RTS

Serija "Koža", koja je nastala po scenariju Nikole Pejakovića, biće prikazivana premijerno subotom i nedeljom od 20.05 na Prvom programu RTS-a, a o ovom ostvarenju je u emisiji "Beogradska hronika" govorio je Saša Hajduković.

On navodi da je poslednji nastavak "banjalučke trilogije" delimično zasnovan na autobiografskom, ali da se na kraju pretvorilo u fiktivno, piše RTS.

"Prosto prođe toliko filtera i toliko mišljenja da nekako zasnovano je na autobiografskom, ali dobrim delom je fikcija", rekao je Hajduković i dodaje da je snimanje predstavljalo veliki izazov.

Snimalo se u Roterdamu, Beogradu, Banjaluci…

Serija Foto: RTS

Hajduković smatra da svaki od ova tri serijala ima neku svoju draž, ali da je njemu "Koža" najzrelija i najuzbudljivija.

"Nekako smo, čini mi se, sazreli kao ekipa. Mislim da je priča imala određenu dubinu. Mislim da su i produkcijski uslovi bili bolji. Mislim da smo i mi bili spremni i da smo bili nekako bolji. Da smo porasli i da se to vidi. Ali opet, to je samo moje mišljenje. Gledaoci će dati svoje", rekao je reditelj Saša Hajduković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA