Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže dokumentarac o grupi Bon Jovi

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće emitovan na strimeru Dizni Plus

  • 0
Bon Džon Džovi, Jon Bon Jovi Foto: Tanjug/AP/Drew Gurian/Invision

"Hvala, laku noć: Priča o Bon Džoviju" ("Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story"), predstojeći dokumentarac koji beleži legendarnu karijeru rok benda Bon Jovi, stiže na male ekrane.

Dokumentarni serijal iz četiri dela, trebalo bi da bude premijerno prikazan na platformi Hulu u Sjedinjenim Američkim Državama 26. aprila, a biće emitovan na strimeru Dizni Plus širom ostatka sveta, a u Latinskoj Americi na platformi Star Plus kasnije ove godine, prema The Hollywood Reporter-u.

"Hvala, laku noć: Priča o Bon Džoviju" će takođe biti prvi put da će dokumentarni film o bendu predstavljati svakog člana slavne karijere Bon Jovi-ja, uključujući bivše i sadašnje članove, i uključiće četiri decenije vredne lične snimke članova benda. grupu i nikad viđene fotografije i nikad ispričane priče.

"Koliko god bila uzbudljiva priča o talentu koji se pojavljuje jednom u životu, još je ređe da legenda poput Džona Bon Džovija pušta svet u svoje najranjivije trenutke dok ih još uvek živi. Četrdeset godina ličnih video zapisa, neobjavljenih ranih demo snimaka, originalnih tekstova i nikada ranije viđenih fotografija koje beleže putovanje od klubova na Džerzi Šoru do najvećih bina na planeti. Serija ponovo proživljava trijumfe i neuspehe, najveće hitove, najveća razočarenja i većinu javnih trenutaka trvenja“, stoji u opisu dokumentarca, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA