Vreme čitanja: oko 1 min.

Oliver Stoun kritikovao Rajana Goslinga zbog filma "Barbi": "Gubi vreme ako radi to sr*nje za novac"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Trebalo bi da radi ozbiljnije filmove", naveo je reditelj

  • 1
Oliver Stone, Oliver Stoun Oliver Stoun / Foto: Tanjug/AP/Domenico Stinellis

Legendarni režiser Oliver Stoun kritikovao je glumca Rajana Goslinga što je pristao da glumi Kena u filmu "Barbi" vrednom milijardu dolara.

Reditelj je izneo primedbe kada su ga pitali o izvršnom direktoru kompanije Mattel koji je šalio da treba da režira "Barbi 2".

"Smešno. Rajan Gosling gubi vreme ako radi to sr*nje za novac. Trebalo bi da radi ozbiljnije filmove", rekao je Oliver Stoun i dodao:

"On ne bi trebalo da bude deo ove infantilizacije Holivuda. Sada je sve fantazija, fantazija, fantazija..."Čak su i filmovi "Fast and Furious", u kojima sam nekada uživao, postali poput Marvelovih filmova. Mislim, koliko sudara možete da vidite?", naveo je reditelj.

Barbika i Ken snimanje filma Foto: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oliver Stoun, koji je u ranoj karijeri bio koautor scenarija za film "Konan Varvarin", izrazio je prezir prema još jednoj modernoj akcionoj franšizi.

Sećao se da je bio na letu gde je gledao "Džona Vika", koji je trajao tri sata.

"I zaspao sam oko 778 puta tokom toga. Stalno sam se budio i morao sam da se suočim sa njim kako ubija još ljudi. Kao da je svet degenerisao u nelogiku", rekao je Oliver Stoun, prenosi Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA