≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofija Vergara: "Ne mogu da igram naučnika. Moji glumački poslovi su nekako ograničeni zbog glupog akcenta"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Za ulogu narkobosa Grizelde Blanko, glumica iz Kolumbije morala je da uzme časove glume

  • 0
Sofia Sofija  Vergara Foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Sofija Vergara preuzima svoju najdramatičniju ulogu do sada, i to u Netfliksovom filmu "Griselda", u kojem glumi zloglasnog kolumbijskog narkobosa Grizeldu Blanko.

To predstavlja retku priliku za glumicu iz Kolumbije da pokaže kako se snalazi u dramskim ulogama, jer je njena karijera u velikoj meri bila definisana u komedijama, od uloge Glorije Pričet u ABC-evoj seriji "Moderna porodica" (koja je trajala 11 sezona i donela Vergari četiri nominacije za Emi) do filmova. poput "Hot Pursuit" iz 2015. sa Riz Viterspun.

"Uvek tražim likove jer ne mogu mnogo da se igram sa ovim glupim akcentom. Ne mogu da igram naučnika ili da budem u "Šindlerovoj listi". Moji glumački poslovi su nekako ograničeni", rekla je Vergara nedavno za Los Anđeles tajms.

Pošto su njene potencijalne uloge ograničene, Vergara je znala da je Grizelda redak dramski lik u koji može "da zarije zube". Ali da bi postala nemilosrdni narko-bos zahtevalo je učenje poznatih glumačkih tehnika koje su se umnogome razlikovale od njenog rada u komedijama.

Sofija Vergara Sofija Vergara kao Grizelda Blanko Foto: Tanjug/AP/Elizabeth Morris/Netflix

Sofija Vergara je angažovala trenera za glumu Nensi Benks, koja je radila sa Margo Robi, Dženifer Aniston i drugima.

"Nisam imala pojma šta znači imati proces. Bilo je nezgodno jer nemam pravu glumačku obuku. Bila sam udata za Džoa (Manđaniela], koji je je*eno klasično školovan glumac. Uvek sam mislila: "Šta rade pravi glumci? Mogu li ovo da uradim?''", rekla je Vergara.

Lekcije glume Benksove zahtevale su od Vergare da razmišlja o svom liku na nove načine. Kako LA Times ističe: "Šta je liku potrebno od drugog lika? O čemu sanja moj lik? Šta je zasmejava?"

Sofija Vergara Sofija Vergara kao Grizelda Blanko Foto: Tanjug/AP/Elizabeth Morris/Netflix

"Veče pre nego što sam krenula da snimam, sedela sam u dnevnoj sobi i pomislila: ’Zašto sam, je*ote, mislio da mogu ovo da uradim?"Samo zato što sam stavila gumeni nos, oni neće znati da Glorija Pričet govori?“ Reći će: "Šta ona misli da je ona?"", rekla je Vergara i dodala:

"Kada sam bila u tim scenama (kao Grizelda), to je bilo kao bes i mnogo stvari o mom odrastanju i odakle dolazim i ko sam. Poznavala sam te ljude. Moj brat se bavio tim poslom. Poznavala sam ta osećanja. I razumem (Grizeldu) jer svi ti ljudi koji su radili zaista loše stvari, nisu uvek loši. Oni misle da rade pravu stvar za ljude. To je apsurdno, da, jer oni rade užasne stvari, ali ja sam znao kakav je mentalitet.", reklja je Sofija Vergara, prenosi Variety.

Film "Griselda" sa Sofijom Vergara dostupan je na Netfliksu od 25. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA