Vreme čitanja: oko 1 min.

Natasa Ninković i Ljuba Bandović pojačanje u seriji "Koža"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do sada smo, pored Kolje Pejakovića, koji je i autor scenarija, videli Vesnu Trivalić, Nebojšu Dugalića, Bodu Ninkovića, Sanju Vejnović...

  • 1
Serija "Koža", Ljubomir Ljuba Bandović, Jovana Gavrilović, Nataša Ninković Foto: RTS
Serija Foto: RTS

Već posle prvog vikenda emitovanja na RTS-u, seriju “Koža” prati više od milion ljudi u Srbiji. Dugo očekivani kraj “Banjalučke trilogije” osvojio je TV publiku emotivnom i iskrenom pričom o Slobodanu Miloševiću, povratniku iz zatvora koji traži svoje mesto u posleratnoj Banjaluci.

Ono što odmah upada u oči je izuzetna glumačka ekipa “Kože”. Do sada smo, pored Kolje Pejakovića, koji je i autor scenarija, videli Vesnu Trivalić, Nebojšu Dugalića, Bodu Ninkovića, Sanju Vejnović... U epizodama pred nama, priča se gradi oko novih likova - bivše ljubavi glavnog junaka koju tumači Nataša Ninković i njenog muža, kontroverznog biznismena, koga igra Ljubomir Bandović.

Serija Foto: RTS

O radu sa banjalučkim kolegama Bandović kaže: “Volim da radim sa svim glumcima sa ovih prostora, jer ovo su najbolji glumci na planeti Zemlji”, “U Beranama sam se rodio, u Vranju odrastao, u Beogradu živim, a eto sad je tu i Banjaluka – kada dodam Trebinje, to su prsti jedne šake”.

Kako će se razvijati odnosi u emotivnom trouglu likova koje tumače Ninković, Bandović i Pejaković i zašto se treća i četvrta epizoda zovu baš “Grad”i “Pacovi”, pogledajte ovog vikenda na prvom programu RTS (subota i nedelja u 20 časova).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA