Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo kada i gde možete pogledati film o Tošetu Proeskom

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je dokumentarni film "Jedini: Sećanje na Tošeta"

  • 2
Toše Proeski Foto: Milena Đorđević

Na televizijie "Prva", u nedelju 28. januara u 18.50 na programu biće emitovan dokumentarni film "Jedini: Sećanje na Tošeta" o velikoj balkanskoj zvezdi - Tošetu Proeskom, koji bi 25. januara proslavio 43. rođendan.

Za 26 godina života i 15 godina karijere ostavio je iza sebe veliki broj hitova, muzičkih nagrada i koncerata. Ipak, na dan kada je tragično izgubio život region nije plakao samo zato što je otišao veliki muzičar, već i veliki čovek.

Tošetov doprinos nije bio samo muzički - njegov altruizam, humanitarni rad i ljubav prema životu i ljudima su ono po čemu ga ljudi i pamte. O tome najbolje svedoče njegova porodica, prijatelji iz detinjstva, ali i rodno Kruševo u kom od tog 16. oktobra 2007. kao da je vreme stalo, piše Prva.rs.

Njegovi saradnici pamte njegov izvanredan talenat, prijatelji vedar duh, a porodica najboljeg sina, brata i ujaka. Svi oni sa nama su podelili uspomene i sećanja zabeležena slikama i snimcima dugo čuvanim samo za njih. U prvom dokumentarnom filmu o Tošetu Proeskom svoja sećanja iznose i Toni Cetinski, Biljana Krstić, Jelena Tomašević, Bojan Marović, Ognen Nedelkovski i drugi.

Premijera filma o sjajnom pevaču održana je 26. januara u njegovom rodnom Kruševu, a televizijska premijera Prvoj televiziji u nedelju 28. januara u 18.50.

Autorka filma je Katarina Milovanović, snimatelj Srđan Preradović i montažer Nikola Uspenski, koji su deo ekipe emisije "Ekploziv".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    28. januar 2024 | 11:47

    Jedan je Toma Zdravkovic i zato ni jedan film o bilo kom nasem pevacu vise nece biti talo uspesan . Toma je bio pravi boem specificne boje glasa i manira pevanja . Film o njemu je emotivan i lep. Uvek moze bolje ali mi je smesno sto sada svako pravi film o nekom pevacu ...tj zasto bas sada svi prave te filmove ...zasto ne pre Tome ili za 10.godina ili ...jos bolje nikada .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA