Vreme čitanja: oko 1 min.

Edvard Norton će glumiti u filmu o Bobu Dilanu: Poznato je i koju ulogu je dobio

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On će zameniti Benedikta Kamberbača, koji je odustao zbog prezauzetosti

  • 0
Edward Norton, Edvard Norton Foto: Profimedia/Faye Sadou/Media Punch/Alamy

Edvard Norton je dobio ulogu veterana folk pevača Pita Sigera u predstojećem biografskom filmu o Bobu Dilanu, A Complete Unknovn.

Prvobitno, ulogu Sigera je trebalo da igra Benedikt Kamberbač, koji je, prema izveštaju "Deadline Hollywood"-a, morao da odustane od projekta zbog prezauzetosti. Umesto njega, Norton će se sada pridružiti glumačkoj ekipi i glumiti folk muzičara.

U filmu, koji je već dugo u pripremi, glumiće Timote Šalame, koji će se naći u ulozi Boba Dilana i El Fening, koja će igrati Silvi Ruso, a ceo projekat režiraće Džejms Mangold. Film, koji navodno počinje sa proizvodnjom u martu, fokusiraće se na Dilanovu kontroverznu odluku iz 1965. da prigrli električnu gitaru, otuđujući mnoge od njegovih originalnih fanova, umesto da beleži Dilanov život i karijeru.

Pit Siger je igrao ključnu ulogu u Dilanovoj karijeri, jer je bio rani pristalica kultnog muzičara i bio je čovek odgovoran za pozivanje Dilana da izvede svoj prvi električni set na Njuport folk festivalu.

Potvrđeno je da će Timote Šalame pevati u filmu "A Complete Unknown", a Bob Dilan će biti izvršni producent. Pripremajući se za svoju ulogu u predstojećem biografskom filmu, Dilanov dugogodišnji menadžer Džef Rozen, koji će takođe biti producent na filmu, dao je Šalameu pristup 12-satnoj plejlisti neobjavljenih Dilanovih pesama koje su snimljene između 1959. i 1964. godine, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA