Vreme čitanja: oko 1 min.

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo zajedno na filmskom platnu: Pogledajte trejler za film "Jorgovani"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste

  • 2
Komedija "Jorgovani" Foto: Košutnjak film

Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske?

Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.

Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije nam donosi omiljeni glumački par, Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama.

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika...

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Košutnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    31. januar 2024 | 11:34

    Au dosadise ...pa dosta je bila ona serija sa njima uvek klise drugaciji ambijent i imena ...Sloboda uvek uzdrzana i smerna( ja je o nisam videla u raznlicitim ulogama) a on mora da bude musko- heroj hteo ne hteo ... ona glumica Daja je bila odlicna ... pa i ova sto se skida gola a vrlo interesantno lice ...aaaa mozda je auvise lepa ... moraju da budu na specifican nacin lepe da bi znacilo da je za "postenu " ljubav i da pomislis ova nije zabavna ...to je ta .

  • Перагеније

    31. januar 2024 | 14:59

    Само да Мане не гледува филм...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA