Vreme čitanja: oko 1 min.

Džodi Foster odabrala 2 filma za koja misli da bi svi trebalo da pogledaju: Jedan je možda iznenađenje

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li se slažete sa poznatom glumicom

  • 0
Džodi Foster Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Džodi Foster je otkrila dva filma za koja misli da bi svi trebalo da pogledaju, a jedan od njih bi mogao da bude iznenađenje, piše NME.

Poznata glumica je nedavno dala intervju za časopis "Interview", gde je otkrila svoja dva favorita.

"Pa,"Everything Everywhere All At Once", rekla je Foster.

U pitanju je komedija-drama iz 2022. u kojoj glume Mišel Jeo, Ke Huj Kvan i Džejmi Li Kertis. "Everything Everywhere All At Once" je dobio značajna priznanja kritičara po objavljivanju, zaradivši više od 143 miliona dolara na blagajnama i osvojio nagradu za najbolji film na Oskaru 2023.

Film prati kinesku imigrantkinju koja, dok je istražuje Poreska služba tokom revizije njenog poslovanja u perionici, biva umešana u složenu i haotičnu avanturu kroz vreme i prostor dok prevazilazi univerzume da pokuša da reši sukob između sebe i svoje ćerke.

Drugi film koji je Džodi predložila jeste za nekoga i iznenađenje.

"Oh, a ovo je verovatno broj jedan – lutkarski film "Team America: World Police"", rekla je Foster.

Film "Team America: World Police", koji je nastao u režiji Treja Parkera, kreatora crtane serije "South Park", je lutkarska komedija iz 2004. godine, tačnije satirični komad o američkom militarizmu i vladi, koji se sprda sa stereotipnim akcionim filmovima i predstavljanjem Sjedinjenih Američkih Država.

Film prati parlamentarnu policiju koja se bori protiv brodvejskog glumca da im pomogne u spasavanju sveta od diktature, terorizma i liberalnih holivudskih glumaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA