Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejvid Džejson, legendarni Del Boj, napunio je 84 godine: Znate li koje suvenire čuva iz "Mućki"?

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznatom britanskom glumcu je rođendan

  • 1
Mućke, Only fools and horses Del Boj i Rodni / Printskrin: Youtube/BBC

Poznati britanski glumac Dejvid Džejson, legendarni Del Boj, je 2. februara 2024. napunio 84 godina. Bio je deo mnogih nezaboravnih epizoda u "Mućkama", a znate li koje suverine iz čuvenog sitkoma još čuva.

Dejvid Džejson je svojevremeno u intervjuu za "The Mirror" otkrio šta je u pitanju.

"Imam par flaša Pekamske izvorske vode. Zadržaću ih zauvek. Neću da ih pijem. Na kraju , to je BBC-jeva voda i ne samo to, da li biste popili nešto što je Del Troter napravio?", rekao je svojevremeno legendarni glumac.

Podsetimo, Pekamska izvorska voda spominje se u epizodi "Mućki" "Sin majke prirode". U pitanju je jedanaesta božićna specijalna epizoda, koja je emitovana 25. decembra 1992. godine. U epizodi, Del Boj prodaje vodu iz česme pod nazivom Pekamska izvorska voda.

Evo i još jedne zanimljivosti za Dejvida Džejsona. On je, ako niste znali, i pilot helikoptera. Jednom je za "Daily Telegraph" rekao da je počeo da leti kada je imao samo 28 godina.

"Nikada nisam mislio da sam akademski nadaren u školi. Ali kada sam počeo da letim otkrio sam da vam ne treba akademski um — samo vam je bila potrebna odlučnost i posvećenost", rekao je tada Dejvid Džejson.

Koju epizodu "Mućki" najviše volite?

(Telegraf.rs/izvor: whattowatch.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA