Vreme čitanja: oko 1 min.

Jadran Malkovič glumi u Netfliksovoj seriji o Aleksandru Makedonskom

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imao sa čast da igram generala Parmeniona, da budem deo ove neverovatne priče, ovog velikog projekta, da upoznam dobre ljude i dobijem prijatelje za ceo život", napisao je Malkovič na Instagramu

  • 0
Jadran Malkovič Jadran Malkovič Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Serija "Alexander: Making of a God" ("Aleksandar: Stvarenje Boga"), o Aleksandru Makedonskom, dostupna je na Netfliksu, a ono što je zanimljivo jeste da u ovom ostvarenju igra i jedan glumac sa ovih prostora. U pitanju je Jadran Malkovič, koji glumi lik generala Parmeniona.

"(Serija) "Alexander Making of a God" se daje na Netfliksu. Imao sa čast da igram generala Parmeniona, da budem deo ove neverovatne priče, ovog velikog projekta, da upoznam dobre ljude i dobijem prijatelje za ceo život", napisao je Malkovič na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by JADRAN (@jadranmalkovich)

O seriji "Alexander: Making of a God"

"Aleksandar: Stvaranje Boga" je šestodelna dokumentarna serija koja otkriva izuzetan život Aleksandra Makendonskog kroz njegovu radikalnu transformaciju iz princa ratnika u živog Boga. Serija istražuje njegov uspon kao prognanog mladića u njegovu opsesiju porazom moćnog persijskog cara Darija koja ga je navela da osvoji poznati svet za nešto manje od šest godina. Fascinantna priča Aleksandra Velikog ispričana je kroz zadivljujuću dramu isprepletenu sa stručnim akademskim uvidom, revolucionarnom arheologijom i tekućim iskopavanjima na arheološkom lokalitetu u Aleksandriji, u Egiptu, pod vođstvom Kaliope Limneos-Papakoste, navodi se u opisu serije na Netfliksu.

Pogledajte trejler:

Što se tiče Jadrana Malkoviča, on se rodio u Leverkuzenu 1977. godine, u Nemačkoj. Otac mu je Srbin, majka Nemica. Glumačku karijeru je započeo u Ujedinjenom Kraljevstvu, a imali smo priliku da ga gledamo i poznatoj američkoj seriji "Ted Laso".

Sada je aktuelan u seriji "Azbuka našeg života", gde igra lik Uroša Popovića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by JADRAN (@jadranmalkovich)

(Telegraf.rs)

Video: Jadran Malkovič o ulozi u seriji "Azbuka našeg života"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA