Vreme čitanja: oko 1 min.

Član ekipe poginuo na setu nove Marvelove serije

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek, monter, pao je u utorak sa piste na binu u studiju Radford nedaleko od Los Anđelesa, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa

  • 0
crno-bela ruža smrt groblje Foto-ilustracija: Pixabay

Član ekipe preminuo je nakon pada na setu nove Marvel serije "Wonder Man".

Čovek, monter, pao je u utorak sa piste na binu u studiju Radford nedaleko od Los Anđelesa, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa.

Portparol Marvela potvrdio je smrt čoveka, a odeljenje za sudsku medicinu okruga Los Anđeles identifikovalo ga je kao 41-godišnjeg Huana Karlosa Osoria iz Templ Sitija u Kaliforniji.

"Naše misli i najdublje saučešće su sa njegovom porodicom i prijateljima, a naša podrška stoji iza istrage o okolnostima ove nesreće", rekao je portparol Marvela.

Monteri postavljaju skele da drže svetla, kamere i drugu opremu pod različitim uglovima. Snimanje nije bilo u trenutku nesreće, a produkcija je zaustavljena za taj dan.

Uprava za bezbednost i zdravlje na radu (OSHA) će istražiti slučaj.

Metju D. Leb, predsednik Međunarodne alijanse zaposlenih na pozorišnoj sceni, rekao je da je sindikat šokiran i tužan nakon incidenta.

"Radimo na podršci porodici našeg člana, njegovim kolegama i kolegama. Sigurnost na snimanju je naš najveći prioritet i mi ćemo pomoći Cal/OSHA u njihovoj istrazi na bilo koji način", naveo je on u saopštenju.

"Wonder Man" je predstojeća Disney+ serija u kojoj glumi Jahja Abdul-Matin II kao Sajmon Vilijams, kaskader koji je postao superheroj. Snimanje bi trebalo da počne u martu nakon odlaganja zbog štrajkova pisaca i glumaca u Holivudu prošle godine, piše Sky News.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA