Vreme čitanja: oko 1 min.

Sem Voterston napušta "Zakon i red" posle više od 400 snimljenih epizoda: Poznato je ko ga menja

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Došlo je vreme da krenem dalje i povedem Džeka Mekoja sa sobom. Ima tuge u odlasku, ali sam previše radoznao šta je sledeće", napisao je glumac u saopštenju

  • 0
Sam Waterston, Sem Voterston Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Glumac Sem Voterston napušta seriju "Zakon i red" ("Law & Order") posle više od 400 snimljenih epizoda, gde je glumio okružnog tužioca Džeka Mekoja. Njegova poslednja epizoda biće emitovana u četvrtak, 22. februara. Umesto njega, okružnog tužioca će igrati Toni Goldvin, koji je  najpoznatiji po ulozi Fica u seriji "Skandal".

Podsetimo Sem Voterston je bio deo serije "Zakon i red" Dika Volfa od 1994. godine. Ostao je glavni član glumačke ekipe sve dok se prvobitna serija nije završila 2010. Kada je serija oživela za svoju 21. sezonu 2022, vratio se u ulogu Džeka Mekoja.

Sam Waterston, Sem Voterston Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision

Voterston je povodom napuštanja serije izdao i saopštenje.

"Došlo je vreme da krenem dalje i povedem Džeka Mekoja sa sobom. Ima tuge u odlasku, ali sam previše radoznao šta je sledeće. Glumac ne želi da dozvoli sebi da se previše raskomoti. Zahvalniji sam vam nego što mogu da kažem.

Neprekidan i neverovatan dug imam prema seriji "Zakon i red", zajedno sa njegovim zapanjujućim povratkom, sve je zahvaljujući vama i Diku Volfu, ali za čiju viziju, strpljenje, upornost i jedinstvenu kombinaciju kreativnih i poslovnih talenata, ništa od ovoga se ne bi dogodilo. Osećam se veoma blagosloveno. Nadam se da ću vas sve videti sa druge strane", napisao je Sem Voterston, prenosi Variety.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA