Vreme čitanja: oko 1 min.

Bred Pit je želeo da napusti filmski hit iz devedesetih zbog rasprave sa rediteljem

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Režiser je podelio priču u svojim novim memoarima pod naslovom "Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood"

  • 0
Bred Pit Foto: Tanjug/AP/Lewis Joly

Reditelj "Legende o jeseni" Edvard Cvik tvrdi da je Bred Pit zamalo napustio snimanje ovog filma iz 1994. godine

Režiser je podelio priču u svojim novim memoarima pod naslovom "Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood", koji će biti objavljen 13. februara.

U svojim memoarima, Cvik piše o teškim odnosima koji je imao sa Pitom, koji je dobio ulogu Tristana Ladloua nakon što je Tom Kruz odustao.

"Na (producentu) Maršalu (Herskovicu) je palo da odvrati Breda (da napusti projekat)", piše Cvik u odlomku koji je objavio Vanity Fair, nakon što je tvrdio da ga je Pitov agent nazvao nakon što je navedeno da kaže da Bred želi da odustane.

"Bila je to prva predznaka dubljih izvora emocija koje su uzavrele u Bredu. U početku deluje opušteno, ali ume da bude nestalan kada je ljut", dodao je reditelj nominovan za Oskara.

Reditelj filma je rekao da su se on i Pit sukobili oko svojih vizija za lik Tristana.

Međutim, Cvik je naglasio da je Pit bio "iskrena, direktna osoba, sa kojom je zabavno biti i sposoban za veliku radost", piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA