Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktor Savić o slućaju Biković: Menjao bih 100 holivudskih uloga za jednu takvu situaciju koja se njemu desila

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja sam vrlo ponosan na njega", rekao je Viktor Savić

  • 4
Održana srpska premijera ruskog filma "Sluga 2" Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Viktor Savić je gostujući na K1 televiziji pričao o slučaju gde je njegov kolega Miloš Biković izgubio ulogu u seriji "Beli lotus", sve zbog napada Ministarstava spoljnih poslova Ukrajine, koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da "podržava genocid i krši međunarodno pravo".

"Ja sam i Bikoviću rekao istu stvar, ja bih 100 holivudskih uloga menjao za jednu takvu situaciju koja se njemu desila. To je jedna fenomenalna serija, on kada je rekao da je dobio ulogu u toj seriji, ja sam se oduševio, ja obožavam tu seriju. Ali kada se sve ovo izdešavalo, ja sam rekao Bikoviću, imaćeš još uloga, igraćeš još.

Da državni vrh jedne države kao što je Ukrajina insistira od Holivuda da ti ne igraš i da oni poslušaju, treba da budeš ponosan na tu situaciju, zato što si ti Srbin, koji se i ne izjašnjava da je na ruskoj strani... Ja sam vrlo ponosan na njega", rekao je Viktor Savić.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA