≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brajan Krenston, Volter Vajt iz serije "Breaking Bad", je jednom bio tražen zbog ubistva kuvara

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećom, pravi počinioci su uhapšeni

  • 0
Čista hemija, Breaking Bad, volter vajt Printskrin: Youtube/Jack_Attack_21

Brajan Krenston, Volter Vajt iz serije "Breaking Bad" bio je svojevremeno u problemu, a glumac je u podkastu Džesija Tajlera Fergusona ispričao anegdotu o putovanju Amerikom sa svojim bratom Kajlom sedamdesetih kada su se zaustavili na Floridi, prenosi Njujork post.

Tamo su dobili posao konobara u restoranu zvanom "Hawaiian Inn", gde je jedan od njihovih saradnika bio kuvar po imenu Pit Vong.

"Svi bismo raspravljali o tome koliko je Piter Vong truo i zao, i svi bismo raspravljali, ako bi neko uklonio Pitera Vonga, kako da li bi neko to uradio?", rekao je Krenston, napominjući kako su neke kolege  u šali predložili upotrebu "mašine za mlevenje mesa" za tog kuvara.

„Smejali bismo se. U kuhinji si, postoji milion načina da ubiješ nekoga u kuhinji", rekao je glumac

Ali, ubrzo nakon što su Krenston i njegov brat napustili Floridu da nastave svoje putovanje, desilo se nešto nepredviđeno.

"Nismo znali da je Piter Vong nestao upravo u vreme kada smo se pozdravili i napustili posao. Nije pronađen nedelju, nedelju i po, dve nedelje", rekao je glumac.

Kada je njegovo telo pronađeno u gepeku automobila, ljudi su uperili prste u Krenstona, piše news.com.au.

"Mislim da smo u tom trenutku bili negde u Karolini“, otkrio je on.

Međutim, pravi krivci su uhapšeni pre nego što je policija pronašla Krenstonove (Bili Vejn Votel i dva saučesnika su uhapšeni za ubistvo. Votel je kasnije priznao krivicu i ubijen je u zatvoru, prema Dejtona Bič njuz-žurnalu.)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA