Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzbudljiva reli drama: "Trka za slavom" stiže u bioskope 22.2. u distribuciji Blitz Filma

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Za ljubitelje adrenalina i trkačkih strasti, 22. februara donosi jedno od najuverljivijih prikaza automobilskog rivalstva koje je treslo svet- ''Trka za slavom''. Distribuiran od strane Blitz Filma, ovaj film vodi nas na vrtoglavo putovanje kroz vreme do 1983. godine, kada su se dva diva relija, Nemačka (Audi) i Italija (Lanča), sučelila u epskoj borbi za prevlast na stazi.

Zamislite doba legendarnih reli trka, a s njim i svet Grupe B, gde su inovacije i brzina diktirale pravila igre. U ovom zahtevnom okruženju, Audi je predstavio svoj moćni model "Quattro" s revolucionarnim pogonom na sva četiri točka, postavši neprikosnoveni rival kojeg je svaki vozač želeo pobediti. No, na scenu stupila je Lanča s legendarnim modelom "037", naslednikom ikoničnog "Stratosa", zadržavajući tradicionalni pogon na zadnjim točkovima.

U filmu koji će držati publiku prikovanu za sedišta, prikazuje se ne samo beskompromisna borba na stazi, već i duboki sukob filozofija između ova dva moćna automobilska giganta. I dok se Audi hvalio tehničkom superiornošću Quattroa, Lanča je pokazala da se može osloniti na svoju tradiciju i taktičko umeće, posebno na određenim stazama gde je njihov sportski automobil pokazivao nezamenjivu sigurnost.

Film otkriva tajne iza scene, sukobe u timovima, genijalne strategije i sitne trikove italijanskog tima koji su preokrenuli tok čuvenog Svetskog prvenstva u reliju. Ova istinita priča pruža uvid u čari sveta relija i ostavlja nas zapanjenima pred hrabrošću i veštinom vozača koji su se borili na ivici mogućeg.

Zakačite se i pripremite za filmsko iskustvo koje će vas oduševiti, intrigirati i inspirisati! "Trka za slavom'' stiže u bioskope 22. februara u distribuciji Blitz Filma - ne propustite da budete deo ove legendarne trkačke sage koja će vas držati u napetosti do poslednje sekunde!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA