Vreme čitanja: oko 1 min.

"Jelena se smirila": Milica Zarić o novoj sezoni serije "Tajne vinove loze"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona objašnjava da se radnja seli u prošlost, kako bi bile razjašnjenje okolnosti na svadbi

  • 0
Milica Zarić Printskrin/Youtube/RTS

Glumica Milica Zarić je gostovala u emisiji  "Beogradska hronika" pričala o novoj sezoni serije "Tajne vinove loze", koja je počela da se emituje na RTS-u. Ona navodi da će priča bazirati na ljubavi Vere i Vuka, a za njen lik, lik Jelene, kaže da će biti dobar.

"Jelena se smirila. Jelena je srećno razvedena u trećoj sezoni, tako da je zadovoljna sobom, pa je onda, zadovoljna i drugima", rekla je Milica Zarić, prenosi RTS.

Ona objašnjava da se radnja seli u prošlost, kako bi bile razjašnjenje okolnosti na svadbi.

"Malo vuče na triler i onda ćemo da se vratimo, na primer, godinu dana unazad, i da vidimo kako je došlo uopšte do toga da se Anja upozna sa tim dečkom, za koga se sada udaje, šta je tu bilo, šta se izdogađalo...", rekla je Milica Zarić.

Prokomentarisala je i tranziciju njenog lošeg lika u dobar.

"Nađeš razloge… Niko nije zao kao u bajci, zato što je zao sam po sebi, nego, gde su ti uzroci nezadovoljstva, gde su ti njeni motivi za to što radi, šta su njeni ciljevi, kakva je to osoba, iz kog podneblja, kakvog porekla, koje joj je okruženje, šta su glavni odnosi, glavni sukobi… Onda, kad sve to napraviš, za neki lik, ličnost, onda pokušaš da ga i razumeš, nalaziš opravdanja", rekla je Milica Zarić.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA