Vreme čitanja: oko 2 min.

Biković otkrio na kom stranom filmu sada radi, a jednu stvar je poželeo ekipi "Belog lotosa"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miloš Biković, kao što je poznato, ostao bez uloge u seriji "Beli lotos", nakon negativnog snimka o glumcu od strane Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine

  • 0

Na svečanosti povodom 77. rođendan Beogradskog dramskog pozorišta Miloš Biković je dobio glavnu nagradu "Tatjana Lukjanova" za višegodišnji glumački doprinos Beogradskom dramskom pozorištu. Tim povodom glumac je održao govor, gde se prisetio i jedne kratke scene koju je u ovom pozorištu imao sa Draganom Nikolićem.

A to je i podelio u razgovoru sa medijima.

"Imao sam jednu scenu, dve replike i posle toga su me stavili u kutiju izbacili su me sa scene, što je odgovaralo mojih glumačkih dostignućima. I onda sam posle toga slušao celu predstavu i slušao razgovor starijih kolega. Za mene je to bilo posebno iskustvo", rekao je Biković.

Glumac je otkrio da radi na brojnim projektima, a jedan je izdvojio.

"Kao što vidite, planovi su podložni promenama... Raspored za ovu godinu je ispunjen. Da li će biti nešto? Biće filmu u kinesko-ruskoj produkciji. Snimanje je već počelo. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije, zapravo pokušava pomogne Kinezima koji su u Komunističkoj partiji Kine i pokušava da im spasi život", rekao je Biković

Otkrio je i kako bira projekte.

"Tržište se diversifikovalo. Projekti se biraju po kvalitetu, po onome što ja kao glumac osećam", rekao je Biković.

Miloš Biković, kao što je poznato, ostao bez uloge u seriji "Beli lotos", nakon negativnog snimka o glumcu od strane Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine.

"Ja im želim svu sreću, jer mislim da je to sjajan projekat. Nadam se da će uspeti, jer su i oni na neki način oštećeni celom ovom situacijom. Želim im da i treća sezona bude fantastična", rekao je Biković.

Miloš je dobio nagradu "Tatjana Lukjanova", koja nosi ime po slavnoj umetnici. Biković je naveo koje osobine bi želeo da ima koje su svojevremeno krasile Tatjanu.

"Ona je zračila ljupskošću i krotkošću. Mislim da su osobine kao što su ljupkost i krotkost, to su plodovi dobrote. Mislim da je dobrota zanemarena zato što se podrazumeva, a da je to najveća vrednost koju čovek može da poseduje", rekao je Biković.

Na pitanje da li mu je pozorište sada "broj 1", glumac je rekao sledeće:

"Po vremenu koje provodim u pozorištu, nije, ali po intezitetu osećaja i onome kako se ja osećam kada sam na sceni, onda jeste", rekao je Biković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA