Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je film koji opominje, koji vas tera da se zapitate": Jana Bjelica o "Jorgovanima"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bjelica je rekla da u filmu reditelja Siniše Cvetića igra mladu glumicu Maju, koja ulazi naglo u svet velikih zvezda i imena, i vrlo je interesantna osoba

  • 0

Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Jana Bjelica koja je govorila o svojoj ulozi u filmu "Jorgovani", čija je premijera na predstojećem FEST-u.

Bjelica je rekla da u filmu reditelja Siniše Cvetića igra mladu glumicu Maju, koja ulazi naglo u svet velikih zvezda i imena, i vrlo je interesantna osoba.

"Pokušala sam da spojim neke dileme koje ima mladi čovek bez obzira kojim poslom počinje da se bavi. Mislim da svi imamo iste dileme i problem je samo malo drugačije zapakovan, ali je uvek isti", naglasial je glumica.

Bjelica je rekla da su "Jorgovani" satira, i da je u filmu dragoceno postojanje "ozbiljne kritike situacije u kojoj se nalazimo".

Prema njenim rečima, film na vrlo duhovit način predstavlja "neke suštinske probleme za koje je krajnje vreme da se zapitamo".

"Meni u našoj kinematografiji nedostaje stava i opomene. Ovo je film koji opominje, koji vas tera da se zapitate, da barem malo razmislimo", rekla je glumica.

Bjelica je ocenila da će gledaoce privući "vrlo vesela i simpatična glumačka ekipa, dobra i pozitivna energija, hrabrost da se određene stvari kažu i humor".

U filmu je centralni događaj producentska žurka, a Bjelica priznaje da je glumcima bilo zanimljivo da se prisećaju ličnih iskustava iz takvih situacija, koja su nastojali da prenesu u film.

Bjelica je napomenula da joj je bila čast da deli kadrove sa kolegama kao što su Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Mima Karadžić i brojni drugi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA