Vreme čitanja: oko 1 min.

U Domu kulture u Gračanici prikazan film "Sunce mamino“posvećen ubijenoj Ani Božović

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Film je prvi put prmijerno prikazan u novembru mesecu prošle godine u Talinu a od početka ove godine prikazuje se u bioskopima u Srbiji

  • 0
Gračanica- premijera filma Sunce mamino Foto: N Zejak

U Domu kulture u Gračanici je premijerno prikazan film „Sunce mamino“ scenariste i reditelja Koste Đorđevića.

Pre prikazivanja filma Đorđević je sa glumcima Alisom Radaković, Pavlem Čemerikićem, Denisom Murićem i Pavlem Mensurom održao konferenciju za medije na kojoj je rekao da je film posvećen Ani Božović ubijenoj učenici u "Ribnikaru".

Filmska radnja odvija se na ulicama i krovovima Beograda u kojoj sedamnaestogodišnji Relja, koga igra Pavle Čemerikić, organizuje sahranu svoje bake i shvata da je to način da „smuva“ devojku.

„To je topla melanholična ljubavna komedija u kojoj Relja Noveski manevriše između ljubavi i smrti“, rekao je Đorđević obrazlažući svoje filmsko ostvarenje nastalo na autentičnim lokacijama u Beogradu u leto 2021.godine.

Glumci predstavnici nove mlade generacije ,koja će s njima, kako rekoše, ostaviti svoj trag i biti prepoznatljiva u budućnosti,izrazili su veliku zahvalnost reditelju Đorđeviću koji je u njima prepoznao glumce koji će,kako je rekao Murić, izvesno imati zapažene uloge u filmskoj industriji.

Film je prvi put prmijerno prikazan u novembru mesecu prošle godine u Talinu a od početka ove godine prikazuje se u bioskopima u Srbiji.

(N.Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA