Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija koja je oduševila mnoge, čak je upoređuju sa "Igrom prestola": Da li je gledate?

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Počela je da se emituje serija "Shogun"

  • 0

Serija koja je privukla veliku pažnju i koju čak upoređuju sa "Igrom prestola" je "Shogun", koja je počela da se emituje na striming platformama Hulu i kanal FX.

Ovo ostvarenje oduševila kako kritičare, tako i gledaoce.

U seriji "Shogun", čiji su kreatori supružnici Rejčel Kondo i Džastin Marks, donosi priču o troje likova - mornaru Džun Blektornu, koji je doživeo brodolom i dolazi do obala Japana, a tu je i moćni feudalni vladar Još Toranaga, koji ima veliki broj neprijatelj, kao i Toda Mariko, misteriozna plemkinja, koja ne može da se odluči između svoje hrišćanske vere i odanosti Toranagi, piše Index.hr.

"Nakon što je misteriozni evropski brod pronađen u obližnjem ribarskom selu, vladar Joši Toranaga otkriva tajne koje bi mogle preokrenuti listu moći i uništiti njegove neprijatelje", navodi se u opisu serije.

Glavne uloge igraju Hirojuki Sanada, Kosmo Džarvis i Ana Savai. Još glume Tadanobu Asano, Takehiro Hira, Tomi Bastou, Fumi Nikaido, Šinosuke Abe i brojni drugi.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA