Vreme čitanja: oko 1 min.

"To ne smete da radite": Nikola Kojo zaustavio snimanje "Najslabije karike"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pokazao je čovek kolegi rukom, ne može to da se radi", rekao je voditelj

  • 2
Nikola Kojo, Naslabija karika Printskrin: TV Prva

Sudeći po najavama, u najnovijoj epizodi popularnog kviza "Najslabija karika" očekuje nas jedna veoma napeta situacija. Nikola Kojo, ljutito je u jednom momentu prekinuo snimanje epizode zbog šaputanja između takmičara rečima "Stop! To ne smete da radite."

Nakon što je voditelj jednog od takmičara pitao koliko je maksimalno trajanje jedne numere na pesmi Evrovizije, njegov saigrač Dalibor je rešio da mu pomogne tako što mu je rukom pokazao tačan odgovor odnosno broj tri.

Nikola je odmah reagovao uz reči: "Pokazao je čovek kolegi rukom, ne može to da se radi!". Iako je Danijel, kome je pitanje bilo postavljeno rekao da nije ni video da mu saigrač pomaže, voditelj je konstatovao da je reč o principu i da nije pošteno prema ostalim igračima.

Šta je bio epilog ove situacije, nažalost se ne vidi u najavi. Ipak, ostalo je svega nekoliko sati do emitovanja ove epizode na programu Prve TV, te nam ostaje da je pogledamo i otkrijemo da li je ovakav prestup doveo do diskvalifikacije takmičara ili je imao neke druge posledice.

Pogledajte snimak:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Najslabija karika (@najslabija.karika)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA