Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro došli u nezamisliv strah: "Imaginarni" - Horor film koji razotkriva tmurnu tajnu imaginarnih prijatelja

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripremite se za najnoviji horor triler koji će vas naterati da se zapitate o granicama između mašte i stvarnosti

  • 0
Film "Imaginarni" Foto: Promo

Od studija Blumhouse, koji stoje iza hitova poput "5 noći kod Fredija" i "M3GAN", dolazi uzbudljiv film koji će vas ostaviti bez daha. U bioskope stiže "Čonsi", distribuiran od strane Blitz Filma, uzbudljiva priča o nevinosti imaginarnih prijatelja i njihovom mračnom skrivenom identitetu.

Kada se Džesika, maestralno tumačena od strane DeVande Vajz, preseli sa svojom porodicom u staru porodičnu kuću, njen svet se počinje raspadati. Njena najmlađa ćerka, Alis, razvija neobičnu vezu s plišanim medvedom po imenu Čonsi koji živi u mračnom podrumu. Na početku to izgleda bezazleno - dečje igre s imaginarnim prijateljem. Ali kako vreme prolazi, igra postaje sve više uznemirujuća i zlokobna.

Film Foto: Promo/ Parrish Lewis/Lionsgate

Dok Džesika sve više brine zbog promena u ponašanju svoje ćerke, suočava se sa jezivom stvarnošću: Čonsi nije običan medvedić, već nešto mnogo mračnije i zlokobnije. Šta je Čonsi zapravo? Da li je samo proizvod dečije mašte ili nešto mnogo jezivije i opasnije?

Ovaj uzbudljivi horor film ne samo da će vas držati na ivici sedišta, već će vas navesti da se zapitate o prirodi imaginarnih prijatelja i mračnim tajnama koje mogu da kriju. Spremite se za filmsko iskustvo koje će vam probuditi strah od onoga što se može sakriti u najdubljim delovima naše svesti.

Ne propustite da vidite "Imaginarni" u bioskopima od 07. marta i budite spremni da se suočite sa svojim najdubljim strahovima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA