Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog toga je kritikovan: Al Paćino otkrio zašto je na Oskarima odmah pročitao ime pobednika

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Izgleda da postoji neka kontroverza oko toga što sinoć nisam pomenuo svaki film po imenu pre nego što sam proglasio nagradu za najbolji film“, izjavio je Paćino

  • 0
Dodela Oskara 2024, Al Paćino Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Al Paćino je izdao saopštenje usred pitanja u vezi sa njegovim pojavljivanjem na ceremoniji dodele Oskara 2024, gde je nespretno predstavio kategoriju za najbolji film. Glumac, koji je svojevremeno osvojio Oskara za najboljeg glumca u filmu "Miris žene", nije naveo nijednog od 10 ovogodišnjih nominovanih za najbolji film. Umesto toga, on je jednostavno otvorio kovertu i rekao: "I moje oči vide "Openhajmera"".

Zbog svega ovoga je kritikovan, te se Al Paćino obratio javnosti saopštenjem.

"Izgleda da postoji neka kontroverza oko toga što sinoć nisam pomenuo svaki film po imenu pre nego što sam proglasio nagradu za najbolji film", izjavio je Paćino i dodao:

"Želim samo da budem jasan da mi nije bila namera da ih izostavim, već sam izbor proizvođača da ih ne ponavljaju, jer su bili pojedinačno istaknuti tokom ceremonije. Bio sam počastvovan što sam bila deo večeri i odlučio sam da pratim način na koji su oni želeli da se dodeli ova nagrada", naveo je glumac i nastavio:

Dodela Oskara 2024, Al Paćino Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

"Shvatam da je nominacija ogromna prekretnica u nečijem životu i da nije u potpunosti prepoznat je uvredljivo i štetno. Ovo govorim kao neko ko ima duboke veze sa filmskim stvaraocima, glumcima i producentima, tako da duboko saosećam sa onima koji su omalovaženi ovim previdom i zato sam smatrao da je potrebno da dam ovu izjavu", zaključio je Al Paćino, prenosi Variety.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA