Vreme čitanja: oko 1 min.

Nezapamćeno interesovanje medija i publike: Održana gala premijera domaćeg filma "Poslednji strelac"

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Cinestar bioskopu u Ada Mall-u u distribuciji Blitz Filma

  • 1
Premijera filma "Poslednji strelac" Foto: Promo/ Kipit reels

Premijera filma Darka Nikolića ''Poslednji Strelac'', sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi održana je sinoć u CineStar bioskopu u Ada Mall-u u Beogradu.

Autorska ekipa filma na čelu sa glavnim protagonistima prošetala je crvenim tepihom i poklonila se brojnoj publici koja ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Pre projekcije, gosti su uživali u ekskluzivnoj svirci Borisa Režaka, koji je otpevao naslovnu numeru za film, autora Milorada Roganovića, a ceo utisak upotpunili su terasa sa pogledom na Beograd gde su mnoge zvanice birale da se fotografišu.

Gala premijeru ispratio je veliki broj javnih ličnosti, među kojima su Vlado Georgiev, Milena Ćeranić , Stevan Piale, Luka Raco, Slobodan Ćustić, Branko Janković, Iva Štrljić, Boško Jakovljević, Ana Mitič, i mnogi drugi.

Posle beogradske premijere, film će moći da se gleda u svim CineStar bioskopima, Tuckwood-u, Domu Omladine, te ostalim odabranim bioskopima širom Srbije počevši od 14. marta.

„Poslednji strelac“ je akcioni triler sa jakom dramskom pričom glavnog junaka inspektora Kuruzovića kog igra Nenad Jezdić. Inspektor Kuruzović se nakon ubistva supruge povlači u sebe, provodi dane sa svojim jazavičarem Čedom i čita knjige, sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), poznati balkanski kriminalac koji je umešan u ubistvo supruge Kuruzovića. Tu počinje akcija koju predvodi inspektor Baltazarević, čovek iz službe, bivši kolega i kum inspektora Kuruzovića (Miloš Timotijević). Važne figure u filmu su dve žene, Olivera (Nataša Marković), Kuruzovićeva komšinica, fina i ljupka profesorka francuskog i Barbara (Aleksandra Belošević), glavna operativka Atanasija, jedna od ključnih spona između Kuruzovića i Atanasija.

Režiju potpisuje Darko Nikolić, senarista je Branislav Janković, koscenarista Maja Todorović, u glavnim ulogama su Nenad Jezdić, Miodrag Krstović, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević i Nataša Marković.

Film „Poslednji strelac“ rađen je u produkciji Film Plus Pictures, distributer je Blitz Film & Video distribucija.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    19. mart 2024 | 17:50

    Zali Boze filmske trake i zali Boze izgubljenog vremena a o novcu da i ne govorim. Od sada domaca remek dela sedme umetnosti gledam ili preko specijalizovanih sajtova ili na tv ekranu kada se nakon nekoliko nedelja i velikog interesovanja publike nadju na redovnom repertoaru neke od tv stanica. Ne znam samo kako su ovako dobri glumci pristali da igraju o ovom filmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA