Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj lapsus je Ljiljanu koštao 911.000 dinara u kvizu "Najslabija karika": Nemanja bolji od profesorke

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do samog kraja se nije znalo ko će da pobedi u ovonedeljnoj epizoda kviza "Najslabija karika"

  • 5
Najslabija karika Printskrin: TV Prva

Sinoćna epizoda kviza "Najslabija karika" bila je zanimljiva, a do samog kraja se nije znalo ko će da pobedi.

U samo završnici su ostali student telekomunikacija Nemanja Marović iz Rume i profesorka i penzionerka iz Novog Sada Ljiljana Radulović Dimitrov, a njih dvoje su se borili da osvoje cifru od 911.000.

Bilo je napeto do samog kraja. Ljiljana je imala prvu "meč loptu" i priliku da osvoji navedeni iznosi. Ipak, nije znala odgovor na pitanje koje je glasilo: "Koji domaći film je nastao po motivima dela Milorada Pavića "Vedžvudov pribor za čaj"?"

Tačan odgovor je bio - "Vizantijsko plavo". Ljiljana to nije znalo, tako da se igralo na ispadanje. Nemanja je dao tačan odgovor, a profesorku je omelo naredno pitanje da nastavi takmičenje.

"Albinizam je stanje u kome telo čoveka proizvodi smanjenu količinu kog pigmenta?", glasilo je pitanje koje je pročitao Nikola Kojo.

"Pa nema melatonina", rekla je Ljiljana.

"Melanina", rekao je Nikola Kojo, što je značilo da je Nemanja pobednik "Najslabije karike".

"Dobro, lapsus", rekla je Ljiljana.

"Bili ste sjajan igrač, stvarno. Od početka do kraja. Ovaj lapsus Vas je koštao 911.000 dinara koji će Nemanja, koji je bio fantastičan igrač, odneti kuči. Ja Vam čestitam i zaista mi je bilo zadovoljstvo večeras", rekao je voditelj Nikola Kojo.

"Mislim da je koncentracija i umor, i moje godine. Melanin, melatonin, sve je to slično. Ja kao Luka na "Evroviziji" - "Strašno mi se spava." Neko je morao da me pobedi, na mlađima svet ostaje i ja se iskreno radujem i čestitam Nemanji", rekla je na kraju kviza Ljiljana Radulović Dimitrov.

Ako ste propustili, pogledajte epizodu ovognedeljnog kviza "Najslabija karika":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    20. mart 2024 | 09:48

    Drago mi je zbog dečka. Smiren,simpatičan nenametljiv i neka je on odneo novac. Mladost i mora da pobedi

  • Dr N69

    20. mart 2024 | 11:03

    Baš mi je žao što je tako obrazovanoj i svestranoj osobi bukvalno za dlaku izmakla pobeda Inače,bila sam ubedjena da će je i ranije izbaciti.Kviz je koncipiran tako (kao gladijatorska arena) da na kraju bude uvek izbačen najjači takmičar(posebno još i ako je u pitanju žena,što naravno ovog puta nije bio slučaj).Čestitke pobedniku,ali pre svega Ljiljani.

  • Србољуб Крстић

    20. mart 2024 | 11:53

    Најискреније мислим, и то бих урадио(знају они који ме познавају)да би било хришћански и људски, да јој Немања поклони 200 000дин. Заслужила је! Паре дођу и прођу а доброта, саосећање, поштење, праведност, милосрђе...живеће вечно !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA