Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je Aron Tejlor-Džonson, za koga se priča da će biti novi Džejms Bond?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Eron je istakao da nije doneo odluku o tome da li će prihvatiti tu ulogu, s toga, nije želeo dalje da komentariše

  • 2
Aaron Taylor Johnson Foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tajni agent 007 zasigurno će se vratiti na scenu, a  ponuda za ulogu sedmog Džejms Bonda stoji na stolu Aron Tejlor-Džonsona, javlja Dailymail.

Dugo se špekulisalo ko će zameniti legendarnog Danijela Krejga kao novi Bond.

Izbor većine fanova i veliki favorit dugo je bio britanski glmac Idris Elba, ipak, on ima preko 50 godina, pa navodno nije odgovarajući izbor za ulogu čuvenog agenta obaveštajne službe MI6.

U razgovoru sa novinarima, Aron je istakao da nije doneo odluku o tome da li će prihvatiti tu ulogu, s toga, nije želeo dalje da komentariše. Istakao je da bi više voleo da razgovarao o svojim ulogama u filmovima na kojima trenutno radi, poput Marvel - studiosovog "Kraven - the huntera" koji bi na bioskopskom platnu trebalo da se pojavi već u avgustu ove godine.

Rođen 13. juna 1990. godine u malom pijačnom gradiću u Engleskoj, Aron je glumom počeo da se bavi od malih nogu. Debitovao je na velikom platnu kao trinaestogodišnji dečak u filmu "Shangai knights", a samo tri godine kasnije mogli smo ga videti u "Ilusionistu". Samo najveći fanovi znaju da je i njegova sestra Džema pokušala da pođe istim putem, a u televizijskom filmu "Tom & Thomas" pojavili su se zajedno, uz poznatog britanskog glumca Šona Bina.

Njegova karijera je ubrzo počela da raste, a odskočna daska mu je, navodno, bila uloga u ostvarenju rediteljke Sem - Tejlor Vud "Nowhere boy". U ovom autobiografskom filmu Aron Džonson je igrao glavnu ulogu, Džona Lenona. Uprkost velikoj razlici u godinama, mladi glumac i rediteljka ubrzo su se našli u ljubavnoj romansi, koju su samo tri godine kasnije, 2012, krunisali brakom. Par danas ima dvoje dece.

Njegove najpoznatije uloge su u filmovima "Kick - ass" i Marvelovom blokbasteru "Avengers: Age of Ultron".

U ekranizacijama romana Iana Fleminga o agentu 007, ulogu Džejmsa Bonda igralo je 6 glumaca. Mada niko od njih nije bio "u cvetu mladosti", najmlađi koji je dobio priliku bio je Džordž Lejzenbi.

Tada je imao samo 29 godina. On je glumio u samo jednom filmu "In her Mayesties secret service" (1969.), rame uz rame sa zvezdama tog doba, Telijem Savalasom i Dajanom Rig.

Najstariji glumac koji je izabran za ovu ulogu bio je, po nekima i najbolji, bio je Sir Rodžer Mur. U toku snimanja debitantskog Bonda imao je 45 godina, a poslednji film iz franšize snimio je sa nešto manje od 6 "banki".

Ne znamo da li će Aron Džonson potpisati "papire" i prihvatiti ulogu, ali se radujemo činjenici da ćemo uskoro dobiti novog Bonda, a ubrzo potom i nastavak uzbudljive franšize.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    21. mart 2024 | 19:41

    Elba je odličan glumac i vrlo zgodan. Ali agent 007 ne može da bude crne rase.

  • neko

    21. mart 2024 | 20:09

    Hoćemo transrodnog crnca i kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA