Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Joksimović otkrila zašto sa prijateljima u emisiji insistira na "Vi" i zašto voli politiku

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ja volim informativu. Mene interesuje i privatno sve što se dešava na političkoj sceni Srbije", navela je Jovana

  • 0
Jovana Joksimović Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Voditeljka Jovana Joksimović je bila gošća emisije "Ako progovorim" na K1 televiziji, a sa Gocom Tržan pričala je o različitim temama. Supruga Željka Joksimovića objasnila je zašto sa prijateljima u emisiji insistira na "Vi" i zašto voli politiku.

"Mnogo je teško razgovarati sa prijateljima na televiziji Da li ti je teško da razgovaraš sa prijateljima?", pitala je Goca Tržan Jovanu Joksimović.

"Nije. Na šta je najveći problem prijatelja? Što si s njima na "ti". I kada mi dođe neki prijatelj, ja insistiram na "Vi" i onda bi bude lakše. Jer kada smo na "Vi", onda radim posao. I čak uđem u tu ulogu da se maltene ne poznajemo", rekla je Jovana.

"Da li i dalje više voliš informativu? Je l' te zabavlja informativa ili je počela da te nervira makar malo?", pitala je Goca Jovanu.

"Ja volim informativu. Mene interesuje i privatno sve što se dešava na političkoj sceni Srbije. Meni je politika i zabava. Meni je politika zabavna. Ja kada sam upoznala Željka, on meni kaže: "Ti stvarno misliš da treba da pričamo o politici?" Ja kažem: "Moramo da se zabavljamo. Tu ima svega."... Malo joj daš "žutog" nečeg i može da bude zabavna. Ja politiku najviše volim", rekla je Jovana Joksimović.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA