Vreme čitanja: oko 1 min.

Treća sezona serije "Branilac" odmotava klupko ljudskih sudbina

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I treća sezona serije Branilac na filmski uzbudljiv način sa elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i dan danas

  • 0
Treća sezona serije "Branilac" Foto: RTS/Producentska kuća “Up&UP

Radio-televizija Srbije i producentska kuća “Up&UP” realizuju treću sezonu serija “Branilac”, koja na male ekrane stiže ove jeseni. U deset novih epizoda očekuju nas uzbudljive priče istinitih događaja opisane u knjigama i sačuvane u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata.

I treća sezona serije Branilac na filmski uzbudljiv način sa elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i dan danas. To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama ali i profesiji koja se temelji na zakletvi da brani ne delo koje je počinjeno, već ćoveka koji je vrlo često unapred osuđen od javnosti.

Novi slučajevi vode nas kroz sedamdeset i osamdesete godine prošlog veka i u nove životne drame aktera tadašnjih velikih sudskih procesa.

Gledaoci će moći da uživaju u deset novih uzbudljivih epizoda. Ostali smo dosledni istinitim pričama naših čuvenih advokata. Naravno, radimo inspirisani njihovim knjigama , sačuvanim predmetima. Ostali smo verni i običnim ljudima. I dalje pratimo priče običnih ljudi koji su posrnuli u životu, koji su izgubili tlo pod nogama i učinili nezamislivo. Jedan trenutak, jedan događaj koji prebriše čitav život. A ono što od njega ostane, preuzimaju branioci” naglašava Jelena Svetličić, kreator serije.

Pored Veljka Guberine koga tumači Nenad Jezdić i Filote File koga tumači Tihomir Stanić, treća sezona nam donosi priče velikih i čuvenih advokata poput Branislava Tapuškovića (Nebojša Milovanović), Josipa Muselimovića (Ljubiša Savanović), Borislava Ignatovića (Bojan Žirović)…

I ovaj serijal najvećim delom se snima u opštini Ub. Ekipa će posetiti Taru, Mostar i druge lokacije. Poćetak emitovanja treće sezone serije Branilac očekuje se u oktobruna RTS-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA