Vreme čitanja: oko 1 min.

"GODZILA X KONG: NOVO CARSTVO" u bioskopima širom Srbije! Održana IMAX premijera sa brojnim poznatim fanovima

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dugoočekivani nastavak filmskog spektakla "Godzila X Kong: Novo Carstvo" studija Warner Bros stigao je u bioskope širom Srbije

  • 0
Premijera filma Godzila x Kong: Novo carstvo Foto: Promo/ KeepItReels

Juče su brojni poznati uživali su u nastavku ovog remek dela na IMAX premijeri, CineFan, BlockBuster, Arena Fan i ostalim specijalnim projekcijama koje su osmišljene upravo za najveće fanove.

Neki od njih su naši najpoznatiji tiktokeri: Mića Ašćerić ,Lazar Filipović ,Katarina Fišić, Aleksa Mitrović, Fabijan, jedni od najboljih jutjubera sa srpske scene Filip Otić, Luka Jerković, Braco Ilić i Nemanja Živković, osnivač "Film Fan Kluba" Krstivoje Miljković, muzičar glumac i režiser Vladimir Marković Looney, filmski kritičari Zoran Janković i Đorđe Bajić (Filmoholik) Fillari sa svojim PR menadžerom Aleksandrom Maričićem kao i mnogi drugi.

Film je ponovno režirao Adam Vingard, a u njemu glume Rebeka Hol, Brajan Tajri Henri , Den Stivens, Kajl Hotl, Aleks Ferns i Fala Šen. Scenario su napisali Teri Rosio, Sajmon Baret i Džeremi Slater, prema priči Rosia, Vingarda i Bareta, zasnovanoj na liku "Godzila" u vlasništvu kompanije TOHO Co. , Ltd.

Nakon nezaboravnog okršaja u blokbasteru "Godzila protiv Konga" usledila je još jedna uzbudljiva avantura, koja udružuje svemoćnog Konga i zastrašujuću Godzilu sa kolosalnom neotkrivenom pretnjom skrivenom u našem svetu, koja dovodi u pitanje ne samo njihov opstanak, nego i naš vlastiti. "Godzila X Kong: Novo carstvo" zaranja dublje u istoriju Titana i njihovo poreklo, kao i u misterije Ostrva lobanja, dok otkriva mitsku bitku koja je pomogla u stvaranju ovih izvanrednih bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom.

"Godzila x Kong : Novo Carstvo" u distribuciji Blitza možete pogledati već danas, a ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa ili online putem veb stranica.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA