Vreme čitanja: oko 2 min.

Svi u Cinestar bioskope od 4. do 7. aprila jer vas očekuju kokice GRATIS!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pripremite se za nezaboravan doživljaj uz najnovije filmske hitove "Monkey Man" i "Godzila x Kong: Novo carstvo" od 4. do 7. aprila jer će ukusne, hrskave, a pri tome i besplatne kokice upotpuniti vaše iskustvo

  • 1
Cinestar Foto: Promo

Akcija se odnosi na ulaznice kupljene za pomenuta dva naslova i vredi za sve projekcije navedenih filmova u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu.

Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu "Milioner sa ulice" (Slumdog Millionaire, 2008.), Dev Patel, glumac nominovan za Oskara (Lion, 2016) odlučio se da režira brutalan akcioni film osvete u stilu "Džona Vika", kome je jedan od producenata dobitnik Oskara Džordan Pil. Radnja filma je inspirisana legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu otelotvorio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Posle mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok u njemu ključa trauma iz detinjstva, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Kritičari su oduševljeni ovim akcionim trilerom. Trenutno ima visokih 93% na Rotten Tomatoes-u i dobio je pozitivne kritike od uglednih kritičara.

-Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, tako je i Patel. Za to je potrebna krvava borba. Zaboravite Džona Vika, neka niko nikada ne posumnja u moć akcione zvezde kao što je Dev Patel - napisao je Čejs Hačinson iz TheVrap-a. Kritičarka Mej Abdulbaki iz Screen Rant-a je dodala: "Borba prsa u prsa i koreografija borbe deluju veoma moćno, pršte energijom koji će vas držati prikovanim i zalepljenim za ekran."

Uz film "Godzila x Kong: Novo carstvo", epohalni novi film produbljuje istoriju titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja! Epska bitka se nastavlja! Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, izazivajući njihovo vlastito postojanje - i naše. "Godzila x Kong: Novo carstvo" otrkiva mitološku bitku koja je pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvek ih povezala sa čovečanstvom. Film Godzila x Kong: Novo carstvo je #1 film u Srbiji i u svetu, zato ne dozvolite sebi da ova dva titana koja su zauzela sva najveća platna širom sveta ne pogledate u CineStar bioskopu! Za maksimalno uživanje pogledajte film u 4DX-u!

Više informacija o akciji i kupovina ulaznica dostupni su na KOKICE GRATIS MONKEY MAN I GODZILA X KONG - CineStar Cinemas.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA