Vreme čitanja: oko 1 min.

Scenario za "Prijatelje", kojeg su potpisali glavni glumci, ide na aukciju:

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Licitacija je već otvorena za potpisanu skriptu, za koju se procenjuje da će se prodati za 5.000–8.000 funti (6.329–10.126 dolara)

  • 0
Friends, Prijatelji serija Foto: Profimedia/Everett

Obožavaoci "Prijatelja" će uskoro dobiti priliku da poseduju deo istorije seriju - i da odaju počast njenoj pokojnoj zvezdi Metjuu Periju.

Oli Lok, jedna od zvezda popularne britanske rijaliti serije "Made In Chelsea", otkrio je svoje planove da na aukciji proda potpisani scenario koji poseduje za jednu od najpoznatijih epizoda serije.

Dugogodišnji rijaliti igrač planira da otvori nadmetanje za izuzetno retki scenario za epizodu "The One Where Rachel Has A Baby", dvodelno finale osme sezone.

Oli prodaje scenario na aukciji kako bi prikupio sredstva za Fondaciju Metju Peri u čast pokojnog glumca "Prijatelja", koji je tragično preminuo 28. oktobra 2023, nakon što se utopio u svojoj hidromasažnoj kadi u 54. godini.

"Kao i većina ljudi, ja i moj suprug Geret smo veliki prijatelji i obožavaoci Metjua Perija, tako da je imalo smisla učiniti nešto da proslavimo njegov život i poštujemo njegovu posvećenost pomaganju ljudima u borbi protiv zavisnosti", rekao je Oli Lok i dodao:

"Odjednom mi je palo na pamet da bih mogao da uradim nešto posebno da pomognem Fondaciji Metju Peri", objasnio je on.

Olijev scenario je posebno poželjan, jer ga potpisuje svih šest glavnih glumaca: Metju Peri, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Dejvid Švimer i Met LeBlank.

"Ako se proda, doniraću deo prihoda Fondaciji Metju Perija", nastavio je Oli, pre nego što je primetio koliko su mu memorabilije važne. 'Teško je odvojiti se od toga, ali se čini da je to prava stvar."

Licitacija je već otvorena za potpisanu skriptu, za koju se procenjuje da će se prodati za 5.000–8.000 funti (6.329–10.126 dolara).

Scenario će ići ispod čekića u aukcijskoj kući Hanson Ros u Rojstonu, u Hertfordširu, u Engleskoj, u petak, 12. aprila, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA