Vreme čitanja: oko 2 min.

Pomračenje sunca iznad grada - pogled sa terase CineStar bioskopa

B. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na specijalnoj projekciji filma "Monkey man" u distribuciji Blitz filma

  • 0
Blitz film Foto: Marko Marković

Specijalna projekcija najaktuelnijeg blokbastera "Monkey Man" u distribuciji Blitz Filma održana je u Beogradu u bioskopu CineStar (Ada Mall) 8. aprila 2024. godine u prisustvu brojnih javnih ličnosti, među kojima su bili proslavljeni srpski karatisti: Tešanović Đorđe, Jovana Perković, Slobodan Bitević, influenseri i jutjuberi Luka Jerković, Braco Ilić, Fillari, Filip Otić, influenser Aleksa Todorović i mnogi drugi.

Uz zalazak sunca kao pozadinu za jedno nezaboravno veče, sinoć smo s ponosom stajali iza specijalne projekcije filma koji će vas ostaviti bez daha - "Monkey Man" Deva Patela!

Dok se nebo pokrivalo senkama pomračenja, naši dragi gosti su na koktelu dobrodošlice imali priliku uživati u spektakularnom pogledu i atmosferi, pripremajući se za jedinstveno filmsko iskustvo.

Projekcija bila je prava poslastica za sva čula. Zahvaljujući našim partnerima iz vinarije "Čoka" gosti su imali priliku da uživaju u dobrodošlici uz osvežavajuća vina.

Njihova posvećenost izvrsnosti prema stvaranju vrhunskih vina od kupine, maline, aronije i višnje dodatno je obogatila naše veče, pružajući nam nezaboravno iskustvo ukusa i uživanja tokom ove magične projekcije.

Atmosfera je bila ispunjena očekivanjem i napetošću dok su se svetla u dvorani postepeno gasila, pripremajući put za početak ovog nezaboravnog filmskog iskustva. Od prvih trenutaka do poslednjih scena, "Monkey Man" je oduševio i zadržao pažnju publike, nudeći im napetu vožnju kroz mračne ulice i adrenalinom nabijene borbe.

Ova filmska avantura ne samo da je prepuna adrenalina i spektakularnih scena borbe, već je i emotivno duboka, nudeći gledaocima putovanje kroz mračne dubine ljudske duše i želju za pravdom.

"Monkey Man" trenutno osvaja srca gledalaca i kritike širom sveta, sa visokim rejtingom na Rotten Tomatoesu i izuzetno pozitivnim reakcijama.

Pripremite se da budete zarobljeni u vrtlogu akcije i napetosti dok "Monkey Man" obasjava sva bioskopska platna, u distribuciji Blitz Filma.

Ne propustite priliku da doživite ovaj spektakl, ulaznice su u prodaji!

Vidimo se na projekciji već danas!

Pogledajte kako smo se proveli na sinoćnoj projekciji:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blitz Srbija 🎞️🎥 (@blitz_srbija)

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA