Vreme čitanja: oko 1 min.

U bioskope stiže šokantan i prilično realističan film koji menja pogled na budućnost

B. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj" od 18. aprila u bioskopima širom Srbije

  • 6

Samo par dana nakon premijere u Americi, 17. aprila premijerno će u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija u 20 časova, biti prikazan dugoočekivani blokbaster “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, koji je do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda, u produkciji studija A24. Film će od 18. aprila biti na redovnom bioskopskom repertoaru u distribuciji BLITZ filma.

"Građanski rat", čija se radnja odvija u SAD-u u ne tako dalekoj budućnosti, izazvao je snažne reakcije filmske kritike i malobrojne publike koja ge je do sada imala prilike vidjeti, pružajući gledateljima šokantno i upečatljivo iskustvo kroz pogled na događaje koji su realno mogući u budućnosti. Film obiluje intrigantnim zapletima, sjajnom glazbom i impresivnom glumačkom postavom koju čine dobitnica Zlatnog globusa Kirsten Danst, zvezda „Narcosa” Vagner Moura, Stiven MekKinli Henderson, Nik Oferman, Džesi Plemons i Kejli Speni.

GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ Foto: Promo

Film je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju.

"Građanski rat" istražuje duboke podele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, ali i proročansku viziju budućnosti. Sa budžetom od 75 miliona dolara, film „Građanski rat“ reditelja Aleksa Garlanda, poznatog po filmovima Ex Machina i Uništenje, je najskuplji film producentske kuće A24 do sada, a s obzirom na glumačku postavu i uzbudljive akcione scene, najbolji doživljaj je film gledati na velikom platnu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    16. april 2024 | 11:20

    Ovo lici na "social priming", tj. pripremaju gradjane na ne tako nerealan razvoj dogadjaj u SAD.

  • Iskreno

    16. april 2024 | 17:19

    Želim im da im ovaj film što pre postane STVARNOST!

  • teorija zavere

    17. april 2024 | 10:23

    Holivud se, isto kao i TV, bavi programiranjem ljudi. Prošle godine je izašao film o superćelijskim olujama sa Alekom Boldvinom. Baš se "slučajno" pojavio kada su se pojavile i superćelijske oluje u Evropi. Vi verujte u teorije slučajnosti, a ja ću u teorije zavere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA