Vreme čitanja: oko 1 min.

Martin Skorseze i Leonardo Dikaprio planiraju da rade na filmu o Frenku Sinatri?

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rečeno je da Skorseze traži od Dikaprija da igra Sinatru i od Dženifer Lorens da glumi Frenkovu drugu ženu, glumicu Avu Gardner

  • 0
Frenk Sinatra Printskrin: Youtube/Frank Sinatra

Proslavljeni reditelj Martin Skorseze navodo je spreman da radi na biografskom filmu o Frenku Sinatri, zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnikom Leonardom Dikaprijom.

Variety izveštava da režiser želi da snimi projekat uzastopno uz adaptaciju knjige Šusaku Endoa iz 1973. "Život Isusa". Rečeno je da Skorseze traži od Dikaprija da igra Sinatru i od Dženifer Lorens da glumi Frenkovu drugu ženu, glumicu Avu Gardner.

Film je već privukao interesovanje velikih studija. Apple, koji je finansirao budžet od 215 miliona dolara za Skorsezeov film "Killers Of The Flower Moon", izrazio je interesovanje, ali se navodi da će navodno Sony predvoditi projekat.

Međutim, nijedan budući projekat još nije dobio zeleno svetlo od Sinatrine ćerke Tine, koja kontroliše očevo imanje, pogotovo jer će u njemu biti prikazana žena sa kojom je Sinatra imao aferu dok je bio u braku sa njenom majkom Nensi Barbato, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA