≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nekad nismo svesni svojih ciljeva": Đorđe Mišina o seriji "U klinču" i najkorisnijem savetu Nebojše Dugalića

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poslušajte šta je mladi glumac rekao u intervjuu za Telegraf.rs

  • 0

Uveliko je u toku treća sezona serije "U klinču", a jedan od glavnih glumaca u ovom ostvarenju je Đorđe Mišina, koji igra lik Filipa. On je u intervjuu za Telegraf.rs pričao o ovom projektu, kao i o saradnji sa Nebojšom Dugalićem.

  • Šta možemo da očekuje od treće sezone serije "U klinču" i od tvog lika?

Od treće sezone možemo da očekujemo porodične vrednosti, društvene vrednosti. A što se tiče mog lika, možemo da očekujemo nove stranice u njegovoj knjizi, to je romantika i ljubav. Filip pokušava da pokaže na jedan određen način svoje emocije i mi vidimo jednog čoveka koji je bio biznismen, polukriminalac, spontan. A sada malo staje i pokušava da pronađe ono što je najbitnije, a to je ljubav.

  • Da li će uspeti u svojoj nameri da se promeni, da bude ono što on želi?

Svaki čovek raste i postaje možda nekad čak ono što i ne želi u tom momentu, ali posle i shvati zašto je to dobro i da je zapravo to prava stvar koju je jurio sve vreme, jer nekad nismo svesni svojih ciljeva.

  • Imaš mnogo scena sa Nebojšom Dugalićem? Kakva je bila saradnja sa njim?

Fenomenalna i radujem se svakom radu sa njim, i u bilo kom drugom projektu. Jedan mag glumački sa neverovatnim talentom, neverovatnim radom, neverovatnom koncentracijom, inteligencijom, obrazovanjem. To je Nebojša Dugalić. Mnogo mi je pomogao, mnogo me je naučio i mnogo me je zasmejavao. Ja sam uživao da radim sa njim i mislim da treba da negujemo naše starije kolege i da učimo od njih, a ne često da ih osuđujemo. Od njih stvarno nema bolje. Oni nama, mlađim kolegama, pružaju ruku i dozvoljavaju nam da budemo najbolja verzije sebe.

  • Koji najkorisnijij savet si dobio od Nebojše?

Da treba uživati u ovom poslu, stvarno. I ne treba stresirati. To sam čuo i od njega, i od Cece Bojković, da mi mladi previše prihvatamo, previše radimo i jurimo na sve strane, a ne znamo u momentu da uživamo u toj dragocenosti što se zove gluma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA