Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta se dobija kada spojite Dženifer Lopez, Bena Afleka i Roberta De Nira? Sedam razloga da ne menjate kanal!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ultimativna zabava na Cinestar kanalima svakoga dana

  • 4

Ultimativna zabava na Cinestar kanalima svakoga dana. Za sve ljubitelje filmova i one koji žude za kvalitetnom televizijskom zabavom, CineStar Channels nudi sedam kanala koji će zadovoljiti svaki filmski ukus i apetit. Sa dva premijum i pet osnovnih kanala, pružamo širok spektar žanrova u HD kvalitetu i savršenom 5.1 Surround zvuku.

Sve ove filmske poslastice i mnogo više čekaju vas na CineStar Channels-u. Ne propustite priliku da doživite najuzbudljivije filmske trenutke ovog proleća!

Svake večeri na CineStar 1 i CineStar 2 kanalima čeka vas izvanredna filmska selekcija koja će zadovoljiti i najzahtevnije filmske kritičare. Pripremite se da zakoračite u svet nezaboravnih avantura sa Dženifer Lopez u filmu "Venčanje za umreti", romantičnoj komediji punoj akcije koja će vas nasmejati do suza, ali i držati u neizvesnosti do samog kraja.

Cinestar kanali Foto: Promo

Za ljubitelje akcije i adrenalina, tu je i Kijanu Rivs u njegovoj najpoznatijoj ulozi "Džon Vik 4", film koji pruža non-stop akciju od početka do kraja. Zadržite dah uz Cinestar Action & Thriller!

Cinestar filmovi Foto: Promo

Ako ste fanovi neustrašivih junaka i epskih bitaka, za vas je tu CineStar Fantasy, ne propustite priliku da uživate u svim delovima franšize "Igre gladi", koje vas vode kroz uzbudljivu apokaliptičnu avanturu punu akcije i emocija.

Cinestar filmovi Foto: Promo

Kanal koji garantuje osmeh na licu svakog člana porodice je CineStar Comedy & Family. Vaš izvor inspirativnih priča i komedija koje osvetljavaju svakodnevicu toplinom i humorom. Izbor filmova koji slavi porodične vrednosti i druženje. Ovde vas čekaju filmovi kao što su "Praznici na Italijanski" sa Robertom De Nirom, "Operativac", "Čudo" i mnogi drugi.

Cinestar filmovi Foto: Promo
Cinestar filmovi Foto: Promo
Cinestar filmovi Foto: Promo

Ako ste ipak ljubitelji serija za vas smo pripremili "Tabu" , ''Kuća od karata'', ''Sajnfeld'', ''Birmingemska banda'' i mnoge druge.

Naši premijum kanali donose ekskluzivnu priliku da uživate u najnovijim filmskim naslovima i serijama, svega nekoliko meseci nakon njihovih svetskih premijera. Od osvajača nagrada do blokbastera koji su obeležili godinu, CineStar Premiere 1 i Cinestar Premiere 2 su pravi izbor za sve koji žele da budu u toku sa najaktuelnijim filmskim i TV sadržajem.

Neke od premijera koje možete gledati u nadolazećem periodu su "Pčelar" sa Džejsonom Stejtamom, "Ferari", franšiza "Plaćenici", "Odmazda" i mnogi drugi hitovi koji vašu dnevnu sobu pretvaraju u centar vrhunske filmske magije!

Doživite najbolje od filmskog sveta CineStar Channels - Vaš prozor u svet neograničene zabave!

CineStar Channels potražite kod svog operatera!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA