≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pridružite se kampanji „Podrži crtaće“: Poziv zajednici da podrži završetak četiri domaća animirana filma

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Cilj kampanje je da se javnosti predstavi četiri kratka domaća animirana filma koji su u završnoj fazi proizvodnje i da pozove zajednicu da podrži njihov završetak

  • 0
Ja sam Akiko Foto: Animond Promo

Prvi regionalni investicioni fond za razvoj animiranih filmova Animond pokrenuo je kampanju „Podrži crtaće - Mesec domaće animacije“.

Cilj kampanje je da se javnosti predstavi četiri kratka domaća animirana filma koji su u završnoj fazi proizvodnje i da pozove zajednicu da podrži njihov završetak.

Vojin Vasović, filmski reditelj i osnivač fonda Animond je o kampanji rekao:

- Ideja kampanje je da podržimo i stvorimo neke buduće crtaće koje bismo i sami voleli da gledamo, a koji će biti posebno značajni za današnje generacije. Mi smo odrastali uz Baltazara i Čudesnu šumu, a želimo da i deca koja danas odrastaju mogu da kažu da imaju svoj omiljeni domaći crtani film, na našem jeziku i sa našom tematikom. Siguran sam da ćete u ova četiri pažljivo odabrana crtaća brzo naći svog favorita. Hvala svima koji su do sada podržali kampanju, sve smo bliži cilju!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA