Vreme čitanja: oko 2 min.

Matija Ilić: U trećoj sezoni serije "U klinču" moj lik radi stvari koje ja ne bih

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ostaće on i dalje Simke koga znamo i volimo, koji pomaže, ali će više da se fokusira na sebe nego u protekle dve sezone", rekao je glumac.

  • 0
Matija Ilić Foto: Tanjug/Marko Đoković

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Matija Ilić koji je govorio o svojoj ulozi u trećoj sezoni "U klinču".

Ilić je rekao da njegov lik Simke kreće na nov put, upušta se u rad na sebi i fizički i psihički, kako bi postao bolji čovek.

"Ostaće on i dalje Simke koga znamo i volimo, koji pomaže, ali će više da se fokusira na sebe nego u protekle dve sezone", rekao je glumac.

Ilić je rekao da mu su mu u trećoj sezoni bili zanimljivi neki trenuci kroz koje Simke prolazio, i da kroz njegove oči proživljava stvari koje bi inače lično uradio mnogo drugačije.

"Tu mi je bila koska da kroz Simketa doživljam i radim stvari koje lično ne bih, ali to mi je posao tako da sam morao", priznao je Ilić.

Priznavši da na početku emitovanja serije nije znao šta da očekuje, Ilić je dodao da je "osećao da bi mogla da dogura do treće sezone, a i dalje".

"Kolega Đorđe Mišina je rekao jako lepo kako je to sve spoj apsolutno svih stvari koje mogu da spajaju sve nas. Seriju mogu da gledam ja, moj mlađi brat, moji baba i deda, i svi mogu sa nečim da se poistovete", naveo je glumac.

Prema njegovim rečima, serija "U klinču" ima toliko odjek jer, iako namenjena pre svega mlađima, može da je gleda široka publika.

"Dugo nismo imali takvu seriju. Kod nas su počele neke krimi serije, što baš volim, ali mislim da je lepo što je 'U klinču' imala toliko odjek, jer je porodična serija o odrastanju", rekao je Ilić.

Kao najvažniju poruku treć sezone, Ilić je izvukao "da ne treba mnogo da osuđujemo ljude na prvi pogled zato što ne znamo šta se njima dešava u životu".

"Uvek treba da ljudima pružimo šansu i da ih upoznamo bolje, pre nego što ih osuđujemo. To je poruka koju sam ja izvukao", naglasio je Ilić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA